Prodej bytu 3+1, Šumperk, Zábřežská, 90 m2

Zábřežská, Šumperk

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Hledáte komfortní a prostorné bydlení v Šumperku? V tom případě by vám neměla uniknout nabídka bytu o dispozici 3+1 a velkorysé výměře 90 m2 na ulici Zábřežská v Šumperku.

Byt v osobním vlastnictví se nachází ve 4.NP zděného bytového domu, který v minulosti prošel rekonstrukcí. Byt má velké neprůchozí pokoje s výhledy na Jeseníky a do zeleně zahrádkářské kolonie na Zábřežské ulici. Dispozici tvoří velký obývací pokoj s jídelním koutem, 2 pokoje, kuchyně, samostatná toaleta a koupelna s vanou. Velkým benefitem je 12 m2 terasa, kterou lze v teplejších měsících využívat k posezení, grilování nebo uspořádání menší párty. Vstup na terasu je přímo z obývacího pokoje.

Byt je světlý, vzdušný, nachází se v nejvyšším patře, žádné dupání sousedů vás tedy nečeká. Náklady na jeho provoz jsou příznivé, celý bytový dům vytápí vlastní plynová kotelna.

Byt je k dispozici okamžitě, zůstane částečně vybaven, a to především vestavným nábytkem, bez výrazných investic tedy můžete bydlet. Pokud plánujete pořídit tento byt, čeká na vás parkování na dvoře za závorou za domem a tento byt také v případě zájmu nabízí možnost převzít pronájem zahrádky se zahradní chatkou přímo naproti.

Ze Zábřežské ulice je to jen skok do centra, v bezprosřední blízkosti se nachází nemocnice, obchody, stavebniny apod. Byt se nachází ve směru na nový obchvat na Zábřeh, kde se zajímavě urychlilo dopravní spojení do Olomouce.

Podobných bytů na Šumpersku v nabídce moc nenajdete, proto neváhejte a domluvte si osobní návštěvu, kde se dozvíte podrobnosti a především si celý byt včetně příslušenství prohlédnete. Nejvýhodnější variantu financování tohoto nákupu bez poplatku vám v rámci našeho realitního servisu pomůžeme zařídit. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104828.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Zábřežská, Šumperk
ID
N104828
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
90 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Ing. Vendula Kvapilová

Ing. Vendula Kvapilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Šumperku?

Podobné nemovitosti