Prodej bytu 3+1, Šumperk, Lidická, 68 m2

Lidická, Šumperk

2 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 773 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 3+1 s balkónem v revitalizovaném panelovém domě, který poskytuje pohodlné bydlení s moderními vymoženostmi. Tento byt, opatřený klimatizací pro maximální komfort i během horkých letních dnů, se nachází v příjemné a zelené lokalitě, kde je dostatek parkovacích míst.

Jednotka je umístěna v posledním patře nízkopodlažního domu bez výtahu. Má zděné jádro a praktický sprchový kout, což zaručuje dlouhodobou stabilitu a snadnou údržbu. Byt je doplněn o sklepní kóji, která nabízí další úložný prostor a je ideální pro uskladnění sezónních věcí nebo sportovního vybavení.

Obklopen zelení a s výhledem do klidného okolí, tento byt je dokonalým místem pro rodiny nebo kohokoli, kdo hledá příjemné a pohodlné bydlení. Přestože se jedná o byt v panelovém domě, revitalizační práce zajišťují lepší energetickou účinnost a nízké provozní náklady, čímž šetří vaše měsíční výdaje.

Tento byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerým komfortem a bez nutnosti dalších investic. Nečekejte a kontaktujte nás pro další informace nebo pro domluvení prohlídky a přesvědčte se sami o kvalitách tohoto bytu.

Parametry bytu

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Lidická, Šumperk
ID
37
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
68 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Odhadce Bronislava Švédová

Dolní Studénky 149, Dolní Studénky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Schovánek

Jiří Schovánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti