Prodej bytu 3+1, Šumperk, Pod Senovou, 73 m2

Pod Senovou, Šumperk

2 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 344 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Hledáte klidné bydlení s pohodlím města a dotekem přírody? Představujeme Vám tento půvabný byt 3+1 s lodžií, který se nachází v panelovém domě, jež nabízí ideální kombinaci městského života a relaxace v blízké zeleni.

Byt o celkové užitné ploše 73m2 je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu, což z něj činí perfektní plátno pro vaše rekonstrukční plány a dekoratérské nápady. Představte si, že zde můžete vytvořit svůj vysněný domov přesně podle vašich představ.

Dům je vybaven výtahem, což znamená pohodlí pro každodenní život bez nutnosti šplhání po schodech, ať už přinášíte domů nákupy nebo jen potřebujete dostat kočárek do vašeho nového domova.

K bytu navíc náleží sklepní kóje, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše kola, lyže nebo jiné hobby vybavení.

Umístění bytu je jako stvořené pro ty, kteří hledají klidné prostředí, ale nechtějí se vzdát výhod městského života. V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace a mnoho dalších. Příroda je doslova za rohem, takže milovníci venkovních aktivit si zde přijdou na své.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto lákavého bytu. Vítejte doma, kde se město snoubí s přírodou a pohodlí je na dosah ruky. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku svého potenciálního nového domova!

Parametry bytu

Cena
2 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Pod Senovou, Šumperk
ID
34
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
73 m2
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Odhadce Bronislava Švédová

Dolní Studénky 149, Dolní Studénky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Jiří Schovánek

Jiří Schovánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Šumperku?

Podobné nemovitosti