Prodej rodinného domu, Neveklov, 90 m2

Neveklov

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Neveklově

Úklidové služby

Informace k domu

Jedná se o udržované zrekonstruované vesnické stavení, zhruba 100 let staré, nacházející se na malebné návsi, stranou veškerého ruchu, v obci Zádolí u Neveklova, s malým pozemkem a s prostornou garáží s dílnou.
Vesnické stavení s tak dlouhou historií a poctivou rekonstrukcí může nabídnout autentický venkovský životní styl spojený s moderním pohodlím. Prostorná garáž s dílnou je skvělým přídavkem, zejména pro ty, kteří mají rádi práci na autech nebo jiné řemeslné aktivity.
Tepelné čerpadlo pro vytápění je skvělým způsobem, jak zvýšit energetickou účinnost domu a snížit náklady na energii.
Dispozice domu je 3+kk s příslušenstvím. Popis dispozice: částečně podsklepený dům obsahuje verandu, malou chodbu, koupelnu s WC, obytnou kuchyni a spíž s oknem. Z chodby vede vstup po příkrých mlynářských schodech do obytného podkroví, kde se nacházejí dvě místnosti. Rekapitulace podle katastru ukazuje, že celková plocha zahrady je 187 m2, garáž s dílnou má rozlohu 56 m2 a zastavěná plocha a nádvoří s rodinným domem činí 174 m2, celkem 417 m2. Nemovitost disponuje vlastní studnou a septikem.
Vzdálenost do Neveklova pro zajištění veškeré občanské vybavenosti je velmi příjemná.
V Neveklově, do kterého jezdí autobus, je veškerá občanská vybavenost, obecní úřad, škola, školka, střední škola, restaurace, kino, zdravotnické zařízení, obchody. Benešov i Sedlčany jsou vzdáleny cca 15 km, Praha vzdálena 50km. Příznivě trasována uvažovaná dálnice D3, vedená východně od Neveklova, přinese výrazné urychlení dopravy do Prahy. I teď však z Neveklova jezdí přímé autobusy do Prahy, Benešova, Sedlčan atd.
Na každé adrese v místě Zádolí (Neveklov) máte možnost zařídit si také internetovou televizi Vodafone TV, která obsahuje až 200 programů.
Krásné, čisté životní prostředí, dostatek lesů i možnosti koupání v okolí (především Slapy).
Vřele doporučujeme.

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Neveklov
ID
N04761
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
417 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Miroslava Zemanová

Miroslava Zemanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neveklově?

Podobné nemovitosti