Prodej rodinného domu, Nové Strašecí, Al. Jiráska, 180 m2 (ID: 1889259)

Al. Jiráska, Nové Strašecí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Pro další informace a info o ceně kontaktujte prosím RK)

Exkluzivní partneři v Novém Strašecí

Úklidové služby

Informace k domu

Rádi bychom Vám touto cestou představili prodej velice pěkné dvougenerační vily z roku 1970, jenž je po částečné rekonstrukci a nachází se v tradiční rezidenční čtvrti středočeského města Nového Strašecí.

Vila je umístěná ve velice lukrativní části intravilánu obce a je obklopena velikým rovinatým pozemkem o výměře cca 1000 m2, jenž je využíván jako volnočasová zahrada se vzrostlými ovocnými stromy, kde nechybí pěstební část s velikým skleníkem a zahradním domkem na nářadí.

K dispozici jsou majitelům také praktické další vedlejší stavby, veranda s krytým posezením, grilem a krbem v domku pro hosty.

Hned vedle domu najdeme prostorné nádvoří se zámkovou dlažbou, přiléhající k veliké dvojgaráži, jenž by byla ideální například i jako autodílna, či jiná drobná provozovna.


Nemovitost sama je z větší části podsklepena a její podstatnou výhodou jsou dva sólo vchody do samostatných bytů, kdy tak svojím řešením umožňuje dvougenerační bydlení pod takzvaně jednou střechou.


Boční vchod z nádvoří nás zavede do hezkého přízemního 2+1 s výhledem do ulice, o výměře 80 m2, se sociálním příslušenstvím po rekonstrukci.

Druhý hlavní vchod ze zahrady vede do prostorného atypického podkrovního 4+1 s balkónem. V této části vily nalezneme kuchyň s jídelním koutem, vybavenou veškerými spotřebiči, veliký, světlý obývací pokoj s krbovymi kamny, dále dvě ložnice s výhledem do zahrady. V přízemí pak koupelnu s vanou, dvě WC zvlášť a opravdu prostornou šatnu s komorou.

Objekt byl renovován v roce 2018 podle zakázkového projektu adaptace podkroví RD, v rámci těchto úprav a následných rekonstrukčních prací byla zhotovena nová střecha vč. krovu, nové jsou všechny kompletní rozvody a instalace interiéru, stejně jako i systém vytápění, kdy byla technická místnost s kondenzačním plynovým kotlem /2021/ umístěna do suchého prostorného sklepa vily.

Celý dům má kvalitní nová okna, dřevěné podlahy, značkovou dlažbu, či sanitární vybavení koupelen a splňuje tím celkově standardy nároků na moderní bydlení.

Nové Strašecí je velmi aktivní městečko, které je v dojezdové vzdálenosti od Prahy po D6 do 30 minut, v sousedství Lán a zároveň na okraji jedné z nejhezčích částí CHKO Křivoklátsko. Veškerá vybavenost je zde samozřejmostí, nechybí poliklinika, několik školek pro naše nejmenší, veliká základní škola anebo gymnázium a učiliště.
Supermarkety najdete v okolí hned tři, od Billy, po Lidl anebo Penny. Pro řemeslníky je určitě důležitá přítomnost stavebnin DEK i jiných specializovaných obchodů.

Koupí tohoto domu získáte ideální a opravdu klidné místo pro život, uprostřed tradiční čtvrti nedaleko Komenského náměstí, jednoduše dům pro velikou rodinu, ve městě, odkud je to kousek k oblíbenému místnímu rybníku nebo na kolo do lesa, či do dobré restaurace nebo klasické hospody.

Doporučujeme vřele prohlídku této zajímavé nemovitosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pro další informace a info o ceně kontaktujte prosím RK
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Al. Jiráska, Nové Strašecí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Alternatiff, s.r.o.

Za Hládkovem 680/12, Praha, Břevnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Šárka Holmanová

Šárka Holmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Strašecí?

Top nabídky

Podobné nemovitosti