Prodej rodinného domu, Zlonín, Hlavní, 258 m2 (ID: 1889056)

Hlavní, Zlonín

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK a právních služeb)

Exkluzivní partneři v Zloníně

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme RD k pěknému, venkovskému bydlení nebo jako výbornou investiční příležitost s ročním výnosem až 400.000 Kč v obci Zlonín - 5,5 km severně od hranice hlavního města Prahy a 15 minut do obchodního centra Letňany.

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi prostorný a zděný RD se 2 bytovými jednotkami s celkovou užitnou plochou 258,3 m2 a prostornou garáží pro 2 auta s montážní jámou, situovaný na pozemku o celkové výměře 359 m2 ve vyhledávané obci Zlonín, okr. Praha - východ s výbornou dopravní dostupností, vlak 35 minut Praha - hlavní nádraží, BUS 17 minut na metro Ládví. V přízemí domu se nachází samostatná bytová jednotka s dispozicí 2+1 /46 m2/ s vlastní koupelnou a toaletou, která v roce 1997 prošla částečnou rekonstrukcí, v 1. patře RD je k dispozici druhá bytová jednotka s dispozicí 4+kk /130 m2/ kolaudovaná v roce 2016, s prostorným obývacím pokojem a krbovými kamny, 3 samostatnými pokoji, prostornou kuchyní ve tvaru písmene U, šatnou, velkou koupelnou a samostatnou toaletou. Okna v celém domě plastová, vytápění domu elektrokotlem s rozvodem do soustavy radiátorů, voda z vlastní studny s možností napojení na obecní vodovod, odpad sveden do obecní kanalizace. Parkování na vlastním pozemku, nebo v prostorné garáži, ze které můžete případně vybudovat další bytovou jednotku s dispozicí 1+kk až 2+kk, a tím navýšit roční výnos z pronájmu až na částku 500.000 Kč. V obci Zlonín se nachází prodejna s potravinami a smíšeným zbožím, 2 mateřské školky, dětská hřiště, hřiště s umělým povrchem na házenou, malou kopanou nebo basketbal a vyhlášená restaurace Zlonínský dvůr. Základní škola je zajištěna ve vedlejší obci Líbeznice, kde jezdí školní autobus. Více informací nebo prohlídku si domluvte telefonicky nebo mailem. Koupě domu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám zcela zdarma vyřídíme u všech bank v ČR s nejnižší úrokovou sazbou na trhu. Vzhledem k tomu, že do zahájení inzerce nebyl dodán PENB /průkaz energetické náročnosti budovy/, ze zákona uvádíme energetickou třídu G.

Parametry domu

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Hlavní, Zlonín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
258 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
359 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing.Luboš Štangler - jednatel společnosti

Ing.Luboš Štangler - jednatel společnosti

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zloníně?

Podobné nemovitosti