Prodej rodinného domu, Loket, 177 m2

Loket

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc

(včetně provize, cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Lokti

Úklidové služby

Informace k domu

Výjimečná příležitost pro krásné a klidné bydlení v menší vesničce Němčice (Loket). Jedná se o prosvětlený dům s velkým potenciálem a spoustou dalších nebytových prostorů.
Co určitě oceníte:
- Prostornost a soukromí. Prostorný venkovský dům s uzavřeným nádvořím. Možnost 2 samostatných bytových jednotek 3+kk, každá s vlastní koupelnou a WC, nabízí flexibilitu pro vícegenerační bydlení, nebo spojení podnikatelských aktivit s bydlením (kancelář, sklad, provozovna).
- Atraktivní lokalita s krátkou dojezdovou vzdáleností za prací a službami. Vesnička je obklopená krásnou přírodou, kde se určitě zrelaxujete a načerpáte energii. Zároveň má výbornou dopravní dostupnost (do Prahy za 30 min).
- Minimální provozní náklady. Díky poctivému obvodovému zdivu (1 m), plastovým oknům a kotli na peletky se zásobníkem, má celý dům příjemné klima s minimálními provozními náklady.
- Rozsáhlý pozemek s možností další individualizace. Možnost realizace vlastních nápadů a projektů pro relaxaci, hry a zahradničení. Ideální místo pro rodinu s dětmi, domácí mazlíčky a setkávání s rodinou a přáteli.

Průběžně udržovaný dům s aktuální dispozicí 5+kk prošel před 5 lety částečnou rekonstrukcí. Jeho obytná plocha je 177 m2 a dalších 400 m2 nebytového prostoru. Během rekonstrukce byla řešena modernizace a minimalizace provozních nákladů – podlahy, topení, elektroinstalace, rozvody vody a odpady, okna, kuchyňská linka s varnou deskou a myčkou nádobí. Dům si nehraje na venkovskou chalupu, kde je vám zima v létě a má velká kvalitní okna, takže je dostatek světla ve všech místnostech. Teplotní komfort je zajištěn ústředním topením se zánovním trendovým kotlem na peletky s velkým zásobníkem. Doplňkovou možností je relaxační posezení u větších krbových kamen v hlavní obytné části. Pohodu v koupelnách vytváří elektrické topné žebříky. Díky všem těmto faktorům získal dům energetickou třídu C. Dům je napojen na elektřinu a vodovod s možností využití vlastní kopané studny. Kanalizace v obci není, takže odpad je aktuálně sveden do jímky. Teplá voda je ohřívána elektrickým bojlerem.
Ze tří stran uzavřené nádvoří poskytuje dostatek soukromí a možnost relaxace v nadzemním bazénu. Zastřešené venkovní prostory a stodola nabízí možnost využití dle Vašich snů a přání. Ve stodole je prostorný sklep pro uchování zemědělských plodin, nebo vinotéku. Za stodolou je zahrada pro vlastní seberealizaci, nebo kochání se nádherným pohledem na okolní přírodu a vodní nádrž Němčice, která navazuje na nedalekou velkou vodní nádrž Švihov. Okolí nabízí velké množství letních i zimních aktivit - procházky, cyklistika, houbaření, koupání, lyžování.
Nespornou výhodou je snadná dojezdová vzdálenost do okolních měst v okruhu 15 km (Zruč nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou a Vlašim), nebo do Prahy za 30 minut (exit 66 na D1).
Atraktivitu nabídky posoudíte až na prohlídce, na kterou vás tímto zveme.
Tady se Vám určitě bude líbit.

Parametry domu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Loket
ID
N50378
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
589 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
177 m2
Plocha nemovitosti
1706 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELIA, s.r.o.

Šípkova 81, Lázně Bohdaneč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Málek Břetislav

Málek Břetislav

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lokti (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti