Prodej rodinného domu, Budislav, 55 m2

Budislav

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Budislavi

Informace k domu

V turisticky zajímavé a vyhledávané oblasti Táborska, na okraji malebné jihočeské obce Hlavňov, stojí na pozemku o výměře 581 m2 rodinný dům nebo chcete-li chalupa se dvěma prostornými stodolami k již započaté rekonstrukci. Vizualizace každé místnosti Vám napoví, jak lze využít současnou plochu, odpovídá totiž reálným rozměrům.

Základy domu jsou kamenné, částečně již odvětrané do venkovní fasády domu. Podlahy jsou již opatřené izolací, zbývá dořešit nový rozvod elektřiny, vnitřní i vnější omítky, vyměnit okna a položit podlahy podle vlastních představ. Hotová je nová střecha nad obytnou částí stavení, skladem a schodištěm na půdu, vykopané původní podlahy a položení izolace, nový komín s krbovými kamny, která vytopí obytnou plochu o celkové výměře 55 m2, dispozičně navržené jako 2+kk - vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, oddělená ložnice a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Obytnou plochu lze rozšířit vybudováním dalších místností v půdním prostoru. Vše je přehledně naznačeno v plánku mezi fotografiemi.

Velkou výhodou je soukromí, které chalupa díky dvěma navazujícím stodolám poskytuje a tvoří uzavřený dvorek. V zahradě je také využitelný původní velmi zachovalý sklep.

Parkovat lze na vlastním pozemku, který je oplocený nebo lze využít jednu ze dvou stodol jako zastřešenou a uzamykatelnou garáž.

Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, na pozemku je kopaná studna hl. 12m s dostatkem užitkové vody, elektřina 220/380.

Obec Hlavňov je dobře dostupná z hlavního města Prahy po D3. Z centra Prahy do Hlavňova trvá cesta 90 minut autem (116 km) a jen posledních 12 km je po okresní komunikaci. Přístup k chalupě je po asfaltové obecní komunikaci.

Lákavý je malebný kraj s celou řadou jihočeských pamětihodností, např. gotický hrad Choustník, pohádkový zámek Červená Lhota, Chýnovské jeskyně, husitské město Tábor a další. V místě jsou ideální podmínky pro houbaření, sběr borůvek, pěší výlety a cykloturistiku. Budete-li mít zájem, napište nebo zavolejte, ráda Vás rozlehlým stavením provedu. Financování hypotékou také není problém.

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Budislav
ID
179
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
55 m2
Plocha nemovitosti
581 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Alena Jurásková

Ing. Alena Jurásková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Budislavi (okr. Tábor)?

Podobné nemovitosti