Prodej rodinného domu, Mladá Vožice, Třída Václava Vaniše, 70 m2 (ID: 1881755)

Třída Václava Vaniše, Mladá Vožice

Rezervováno
2 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 531 Kč /za měsíc

(Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu i odměny RK, a je k jednání.)

Exkluzivní partneři v Mladé Vožici

Informace k domu

Novinkou v naší nabídce je rodinný dům v části obce Mladá Vožice, na adrese Ulice Třída Václava Vaniše č. p. 225, v okrese Tábor.
Předmětem prodeje je samostatně stojící, částečně podsklepený rodinný dům o dispozici 2+1 s menší zahradou. Jedná se o domek vhodný k rekonstrukci, s možností rozšíření stávající dispozice o další obytný prostor půdní vestavbou. Nemovitost tak nabízí příležitost k vytvoření vlastního útulného domova dle vašich představ.

Mladá Vožice je vzdálená cca 17 km od okresního města Tábor a žije v ní necelých 2.700 obyvatel. Najdete zde školku, školu, kostel i výbornou pizzerii. Za zmínku stojí i krásné okolí tohoto městečka. Zřícenina hradu Šelmberk, turistická oblast Toulava Velký Blaník nebo lyžařské vleky v nedaleké obci Horní Kouty.

O stávajícím stavu nemovitosti i všem výše zmiňovaném se nejlíp přesvědčíte fyzickou prohlídkou, na kterou jste srdečně zváni. Neváhejte nás kontaktovat, budeme se na Vás těšit! Tým RE/MAX Fenix.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
2 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu i odměny RK, a je k jednání.
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Třída Václava Vaniše, Mladá Vožice
ID
0310-NP00087
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
220 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Janka Hájková, M.R.E.

Janka Hájková, M.R.E.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Vožici?

Podobné nemovitosti