Prodej rodinného domu, Chotoviny, Na Kopečku, 195 m2 (ID: 1887879)

Na Kopečku, Chotoviny

13 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 62 907 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Chotovinách

Informace k domu

Prodáme rodinný dům 4+kk na výjimečném místě v obci Chotoviny u Tábora. Se započítatelnou podlahovou plochou cca  195 m2, částečně podsklepený dvoupodlažní dům stojí na rovinatém až mírně svažitém jižním pozemku, jehož hranicí jsou vzrostlé smrky a modříny. Objekt se nachází v klidné čtvrti v ulici Na Kopečku, která svým jménem prozrazuje zasazení domu do nejvýše položené části obce. Dům je po celkové rekonstrukci v roce 2010, je v dobře udržovaném stavu a je napojen na veškeré dostupné sítě vč. vodovodu, obecní kanalizace, elektřiny 220/380V a plynu.

Pozn: Pro detailnější seznámení s objektem doporučujeme shlédnout 360° virtuální prohlídku.

Spojením kuchyně s obývacím pokojem (44 m2) a jejich následným propojením se zastřešenou jihozápadní terasu o výměře 47 m2, vznikl výjimečný relaxační prostor propojující dům s pěkně založenou zahradou. Vytápění hlavního obývacího prostoru je podlahové popřípadě krbem s teplovodní vložkou, plynulý oboustranný provoz i všudypřítomný výhled do zeleně usnadňují troje francouzská okna. V 1.NP je dále ložnice (15.5 m2) se samostatnou šatnou, technická místnost, koupelna se dvěma umyvadly a sprchovým koutem. Druhé podlaží sestává z 2. koupelny s vanou, dvou prostorných ložnic (26.77 m2 a 18 m2), z nichž jedná má další menší patro na spaní /uskladnění a větší západní balkón (13.8 m2). V suterénu domu je nová sauna a technologický mozek domu řídí ohřev vody a vytápění. Jejich hlavním zdrojem je nový plynový kondenzační kotel, alternativně solární panely. Střecha je polovalbová s krytinou Bramac. V domě zůstává kompletně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči.

Na pozemku je krytý bazén, kolna na dříví, kopaná studna s užitkovou vodou, kryté parkovací stání a garáž. Místo se statisticky velmi čistým vzduchem, sluncem, zelení, dobrými sousedskými vztahy a klidem je ideální především pro rodiny s dětmi. Obec Chotoviny je strategicky dobře umístěna na železniční trati a u nájezdu na dálnici D3 spojující Prahu, Tábor nebo Rakousko. Prohlídky jsou možné po předchozí telefonické objednávce min. 24h předem.

Tuto nemovitost prodává kvalifikovaný realitní makléř – certifikace ISO 17024, certifikační ústav VŠE Praha. Číslo certifikátu 238/2020.

Parametry domu

Cena
13 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Na Kopečku, Chotoviny
ID
N00200
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
195 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1826 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KALKUS & CO.

KALKUS & CO.

Velké náměstí 132/22, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Petr Kalkus

Petr Kalkus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chotovinách?

Podobné nemovitosti