Prodej rodinného domu, Chotoviny, 117 m2

Chotoviny

7 799 900 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 172 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Chotovinách

Informace k domu

Představujeme Vám exkluzivní nabídku prodeje rodinného domu v atraktivní obci Moraveč, Chotoviny.
Tento dům z roku 2014, i přes absenci fasády, nabízí pohodlné bydlení s rozložením 5+kk a samostatným WC, které tvoří ideální zázemí pro rodinný život. Dům je vybaven elektrickým kotlem, který zajišťuje podlahové vytápění, doplněné o krb pro ty nejchladnější večery. Teplo vody zajišťuje bojler umístěný v technickou místností, zatímco odpadní vody jsou odváděny do jímky s vsakovačkou.
Přestože plynová přípojka není k dispozici, vodovodní řád je plně funkční.
Konstrukce domu zahrnuje cihlové zdivo doplněné o střechu pokrytou betonovými taškami a plastová okna s trojsklem, která zaručují vynikající izolační vlastnosti. Díky zvýšenému krovu existuje možnost vybudování dalších dvou místností, což přináší nové možnosti pro uspořádání domova.
Interiér domu je navržen s důrazem na pohodlí a funkčnost, kde kuchyně zůstává vybavena moderními vestavěnými spotřebiči, včetně myčky, trouby, mikrovlnné trouby a indukční desky, s výjimkou lednice. Podlahové topení je instalováno ve většině domu kromě špajzu, což zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla. V koupelně se nachází rohová vana i sprchový kout, což přidává na komfortu při každodenním užívání.
Krbová kamna zůstávají jako pevná součást domova, přinášející teplou a uklidňující atmosféru.

Podlahy jsou pokryty laminátem nebo dlažbou. Tento domov je ideálním místem pro ty, kteří hledají kombinaci moderního bydlení s možnostmi personalizace a rozšíření. S jeho polohou v klidné části obce a dobrou dostupností do okolí nabízí skvělou příležitost pro rodiny hledající prostor a pohodlí.

Moraveč je místo s osobitým kouzlem a klidnou atmosférou, což představuje ideální prostředí pro rodinný život.
Tato lokalita je známá svou dobrou dostupností a spojením s okolními městy, nabízí tak rovnováhu mezi poklidným venkovským životem a pohodlným přístupem k městským službám a zábavě.

Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem o další informace nebo prohlídku, neváhejte se na nás obrátit.

Parametry domu

Cena
7 799 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Chotoviny
ID
00026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
117 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1224 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Romana Pauš

Romana Pauš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chotovinách?

Podobné nemovitosti