Prodej vily, Praha - Vokovice, 330 m2 (ID: 1885832)

Praha 6 - Vokovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prvorepublikovou vilu z roku 1937 navrženou architektem Josefem Kočím. Vila je nepřetržitě obydlována a udržována.

Každé patro má 130 až 140 metrů, ve dvou patrech se nachází v každém tři prostorné místnosti, haly, samostatné toalety, v jednom z nich navíc kuchyňka a špajz, ve druhém prostorná koupelna. Všude jsou původní udržované parkety, v koupelně a na toaletách dlažba, v kuchyni linoleum. Ve vile je moc hezké dřevěné schodiště , hlavní místnosti jsou oddělené prosklenými dvoukřídlými původními dveřmi. Plocha pozemku je 900m2.

V přízemi domu je garáž a samostatná garsonka s vlastním vchodem a vlastním sociálním zařízením, kotelna, prádelna, špajz. Půda je plně vyklizena a lze zde přistavět jeden až dva byty. Zahrada 761 m2 je orientována na jižní a západní stranu, zahrada velmi prostorná, udržovaná , se soukromím, s prostorem na bazén nebo další stavbu. Na zahradě je přistavěn cihlový domek používaný na zahradní nářadí. Dům má dva balkony.

Spojení do centra trvá 10 min. S cestou na stanici metra Veleslavín je to rovných 15 minut na Václavské náměstí. Cesta na letiště trvá rovných 10 minut. Téměř za rohem domu můžete vstoupit do Šáreckého lesoparku, na koupaliště Džbán, tenisové kurty, golfové hřiště, i možnost sportovního vyžití. Pro mladé rodiny spousta škol včetně nedaleké mezinárodní školy, základní školy, gymnázia Arabská, ČVUT, vše blízko.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Praha 6 - Vokovice
ID
Y&T-R5ARH
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
330 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
761 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Žarkovič

Lucie Žarkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti