Prodej vily, Praha - Dejvice, Pod Meliškou, 500 m2 (ID: 1854571)

Pod Meliškou, Praha 6 - Dejvice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji elegantní rezidenci v uzavřeném areálu s výhledem na panorama Šáreckého údolí. Tato velmi žádaná lokalita v Praze je vyhlášená klidem v zeleni přírodní rezervace a zároveň vynikající dopravní dostupností. Majestátní vila poskytuje nejvyšší úroveň luxusu a pohodlí, ale také bezpečí a požitek z nadčasového designu s důrazem na detail.
Už samotný vstup je působivý – uvítá Vás žulové schodiště, masivní vchodové dveře s možností otevření otiskem prstu a zádveří s velkoformátovými keramickými obklady. Prostor suterénu je věnován především relaxu. Fitness centrum je vybaveno nejlepšími stroji značky Life Fitness. K dispozici je vertikální solárium MegaSun s kolagenovými trubicemi, které podporují regeneraci kožních buněk. Vnitřní bazén s protiproudem a chrličem vody je obložený mozaikou Sicis. K dispozici jsou také bublinková vodní lehátka. Dokonalou relaxaci s ozdravnými účinky zajistí solná jeskyně a parní sauna. Mimo to suterén ukrývá prádelnu, sklad a místnost s technologiemi.
Obývací pokoj v přízemí s přístupem na terasu s markýzami je vybaven sedací soupravou Minotti, ručně tkaným kobercem, krbem a impozantní TV. Jídelní stůl s otočnou vnitřní kamennou deskou umožňuje pohodlné a neotřelé servírování. Kuchyň je v té nejvyšší kvalitě – žulová pracovní deska Caffe Imperiale, vestavěné spotřebiče značky Miele a inteligentní lednice Samsung dělají z vaření skutečný zážitek. Součástí přízemí je rovněž velkoryse pojatá pracovna a toaleta.
Luxus stvrzuje hlavní ložnice s americkou postelí kategorie Four Seasons, onyxovým obkladem, nočními stolky Dedalo a prostornou šatnou. K zázemí ložnice patří designová koupelna se separátním sprchovým koutem, vanou s unikátním systémem osvětlení, toaletním stolkem Vanity a toaletou. Rovněž k dětskému pokoji náleží vlastní šatna a plnohodnotná koupelna. Součástí prvního patra je i knihovna, ve které se nachází kulaté designové sofa značky Amoneus Maxalto.
Podkrovní patro poskytne zázemí početnějším rodinám či návštěvám. K dispozici jsou tři samostatné pokoje, každý s originální atmosférou. Všechny jsou vybaveny nábytkem, vlastní šatnou i koupelnou.
Samostatnou kapitolou je zahrada se vzrostlými stromy a večerním osvětlením, jež dává vyniknout jejím prvkům. Nechybí závlahový systém, automatická sekačka Husqvarna nebo příprava pro vánoční osvětlení. Keramická dlažba je částečně vyhřívaná, opěrné zídky zdobí žula Shivakashi. Venkovní bazén, obložený mozaikou Sicis a zastřešený lamelou, nabízí prostor pro vodní lehátka. Součástí zahrady jsou dále horní a spodní terasy, které se dají zakrýt velkoformátovými markýzami. Prostorná 111 m2 garáž pro až šest aut má vjezd z ulice a na její střeše se nachází okrasná zahrada s vlastní závlahou.
Technologie v domě (vč. centrál. vysavače Husky) jsou koncipované tak, aby majitelům poskytly maximální pohodlí bez složité obsluhy. Samozřejmostí je kamerový systém a alarm Paradox, které se postarají o Vaše bezpečí. Zajímavostí je inteligentní systém domácnosti Crestron.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Pod Meliškou, Praha 6 - Dejvice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1727 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JT CAPITAL, a.s.

Na Poříčí 1071/17, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Petr Horáček

Bc. Petr Horáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti