Prodej rodinného domu, Zlaté Hory, Krnovská, 120 m2

Krnovská, Zlaté Hory

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zlatých Horách

Informace k domu

V přímem zastoupní majitele nabízíme k prodeji nemovitost - rodinný dům, chalupu ve Zlatých Horách na velmi dobře dostupném místě, s velkou zahradou a dokonalým zázemím.
Jedná se o rodinný dům s dispozicí 5+1. Dům je patrový, v přízemí je obývací pokoj, ložnice, kuchyně, koupelna, WC, chodba a 2 společenská místnost s krbem.
V patře 2 pokoje a půda.
Dům je připravený k rekonstrukci dle vašich představ. Je napojený na obecní vodovod, vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem,
Odpadní voda je svedena do žumpy.
Vedle domu se nachází udržovaná zahrada s dřeveným altánem k posezení i grilování či odpočinku.
Zázemí pro kutily poskytuje technický prostor s garáži.
Jelikož od majitele domu prozatím nemáme k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnost nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnostbudovy třidy G.
Pro více informací neváhejte informovat makléřku. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Krnovská, Zlaté Hory
ID
129734
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
180 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
990 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Jarmila Pavlaková

Jarmila Pavlaková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlatých Horách?

Podobné nemovitosti