Prodej rodinného domu, Zlaté Hory, Jesenické nábřeží, 180 m2

Jesenické nábřeží, Zlaté Hory

3 849 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 343 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zlatých Horách

Informace k domu

Prodej rodinného domu, Zlaté Hory, ul. Jesenické nábřeží

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme prodej dvougeneračního domu o dispozici 6+2 s velkou garáží v klidné části obce Zlaté Hory. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, jsou zde plastové okna, na podlaze v některých prostorách dlažba a zánovní plynový kondenzační kotel. Dům je možno vytápět i kotlem na tuhá paliva. K domu náleží garáž, prostorná půda na které jde vybudovat další bytová jednotka, stolařská dílna, skleník o velikosti 6x5 m2 a prostorná zahrada.
Dům je celo podsklepený, takže ve sklepních prostorech je kromě kotelny a prádelny i hodně úložného prostoru. V zadní části domu je bezbariérový vstup do sklepa, který slouží na příjezd s kolem a nebo kočárkem a ze kterého se dostanete suchou nohou až do prvního patra domu, kde jsou samostatné dva pokoje, koupelna, WC, kuchyň se komorou a prostornou jídelnou, ze které je vstup na terasu. V druhém patře domu je byt o dispozici 3+1 s technickou místností, koupelnou a WC, se vstupem na balkón. U nabídky je udělaná vizualizace.

Parametry domu

Cena
3 849 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Jesenické nábřeží, Zlaté Hory
ID
861620
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
956 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Markéta Bumbarisová

Markéta Bumbarisová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlatých Horách?

Podobné nemovitosti