Prodej rodinného domu, Dolní Lhota, Kyjovická, 179 m2 (ID: 1883634)

Kyjovická, Dolní Lhota

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dolní Lhotě

Informace k domu

Máte zájem bydlet v klidném prostředí, a přesto v bezprostředním dosahu Ostravy? Toužíte po moderním a nadčasovém bydlení? Chcete opravdu prostorný zděný dům s terasou a výhledem do zeleně? Potřebujete dostatek parkovacího místa a domů chodit tzv. "suchou nohou"?

Nabízíme prodej dvou novostaveb rodinných domů 5+kk s velkou terasou a garáží v klidné a atraktivní lokalitě Dolní Lhota u Ostravy.

Provoz domu je čistě na el. energii, včetně podlahového vytápění. Na střechách domů jsou umístěny fotovoltaické panely. V obývacím pokoji jsou krbová kamna se skrytým odtahem spalin. Každý pokoj je pak samostatně regulovatelný dotykovým termostatem s možností ovládaní přes váš chytrý telefon.

Zvolené dispozice splňují dnešní požadavky na moderní bydlení. Kuchyň je propojena s obývacím pokojem, v přízemí je rovněž praktická koupelna. Hlavní koupelna v 2.NP je pak tak prostorná, že je v ní místo, jak pro volně stojící vanu, tak rozměrově velkorysý walk-in sprchový kout. Všechny pokoje jsou samostatné a neprůchozí. Součástí dispozice je rovněž praktická šatna.

Nadstandardní kuchyňská linka na míru je právě zadána do výroby a bude zahrnovat veškeré vestavné spotřebiče. Bude z materiálu Premium Matt na kterém nejsou vidět žádné otisky, bude disponovat designovou kompaktní pracovní deskou s podstavným granitovým dřezem. Nebudou chybět tlumené pojezdy značky Blum pro snadnější dovírání.

V dosahu je veškerá občanská vybavenost. Tramvajová zastávka je v těsné blízkosti. Autem jste v Ostravě během pár minut.

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Kyjovická, Dolní Lhota
ID
147/5417
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
179 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
179 m2
Plocha nemovitosti
495 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Ing. Petr Špunar, DiS

Ing. Petr Špunar, DiS

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Lhotě (okr. Ostrava-město)?

Podobné nemovitosti