Prodej rodinného domu, Ostrava, 114 m2 (ID: 1918661)

Ostrava

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k domu

Naše společnost Vám nabízí k prodeji atypický, rodinný, nízkoenergetický dům ve výstavbě resp. k dokončení typu bungalov v Ostravě Bartovicích.
Jedná se o zděnou nepodsklepenou stavbu, na železobetonové základové desce. Dům je na pozemku 657 m2, zastavěná plocha je 143 m2, celková podlahová plocha je 114 m2.
Nemovitost je půdorysného rozměru 8m x 17,9m s pultovou střechou a sklonem 8 stupňů. Výška v hřebeni je 4,7m. Střešní krytina je Bramac. Dům je zděný na žb. základové desce z pálených cihelných tvárnic. Vnitřní příčky jsou rovněž z cihelných tvárnic.

Dům tvoří dvě identické zrcadlově otočené bytové jednotky 2+kk. Každá bytová jednotka je o ploše 57m². Každá bytová jednotka je dispozičně 2+kk s technickou místností, koupelnou s WC, chodbou, zádveřím a šatnou. Vytápění objektu je navrženo dřevem v krbových kamnech s výměníkem a akumulací + vytápění elektřinou.
Na RD je realizována hrubá stavba domu vč. příček, 2 skládané komíny, kompletní dokončení střešní krytiny vč. odvětrání a měděných žlabů. Základy jsou izolovány proti vlhkosti a také tepelně vč. drenáží, ze tří stran jsou obrubníky + příprava pláně na budoucí terasu. Provizorními svody je dešťová voda svedena do akumulační jímky. Vnitřní ležaté rozvody kanalizace svedeny do osazené žumpy. Objekt má elektropřípojku na hranici pozemku. Objekt bude napojen na vodovodní řad, přípojka doposud nezřízena.
Předmětem prodeje je vyřízené stavební povolení na základě schválené projektové dokumentace. Dům má platné stavební povolení pro 2 bytové jednotky. Vnitřní dispozice a zařízení interiéru si může zájemce upravit dle svých požadavků, změna dispozice je možná.
Nemovitost je na rovinatém, oploceném pozemku v enklávě rodinných domů.
Pro více upřesňujících informací kontaktujte naši společnost.
Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této nemovitosti ve velice klidné a atraktivní části Ostravy Bartovic. Ev. číslo: 139090

Parametry domu

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Ostrava
ID
139090
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
114 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
114 m2
Plocha nemovitosti
657 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Radim Štenzel

Ing. Radim Štenzel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti