Prodej rodinného domu, Kladno, L. Zápotockého, 120 m2

L. Zápotockého, Kladno

7 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 266 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v jedné z nejžádanější čísti města Kladna, ul. L. Zápotockého , Kladno - Bresson. Dům byl postavený kolem roku 1930, z malé části je podsklepený, zdivo cihla. Dům prošel v letech 2012-2017 rekonstrukcí. Střecha domu je z krytiny Bramac, nové okapy pozink. V domě je ústřední plynové topení, kotel Protherm, nové rozvody elektřiny, vody a dopadů. Ohřev vody bojlerem, na podlahách v přízemí dlažba, plovoucí podlaha a dřevěná prkna, v pokojích v patře jsou dřevěné podlahy.
V přízemí domu se nachází vstupní chodba, velký pokoj s proskleným prostorem pro zimní zahradu (nebo úložný prostor), obývací pokoj s krbem, kuchyň s kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (myčka, varná deska, el. trouba, digestoř, mikrovlnná trouba) lednice vše zn. Whirpool. Koupelna s vanou a toaletou. Do patra vede betonové schodiště s kobercem. V patře se nachází tři pokoje a komora. V jednom z pokojů jsou střešní okna Velux a přístup na půdu. Na půdu jsou výklopné schody. Na půdě je úložný prostor vhodný k uložení sezónních věcí. V domě je menší sklep. Dům je orientován na V a Z. Zahrada je menší, ale poskytuje naprosté soukromí s možností posezení na dvorku i pěstování rostlin. Na zahradě jsou tři ovocné stromy a několik ovocných keřů. Na zahradě je menší zahradní domek vhodný k uskladnění zahradního náčiní. Dům se nachází ve velmi pěkné lokalitě s výborným autobusovým spojením do Prahy i v blízkosti vlakové stanice Kladno - město. Dům je ihned volný.

Parametry domu

Cena
7 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
L. Zápotockého, Kladno
ID
231
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
85 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
162 m2
Plocha zahrady
77 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Appl

Jana Appl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kladně?

Podobné nemovitosti