Pronájem bytu 1+kk, Lovosice, Zámecká, 41 m2 (ID: 1881393)

Zámecká, Lovosice

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Lovosicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabídka bytu k pronájmu v REZIDENCI ZÁMECKÁ!!!

Byt 1+kk s jižně orientovanou terasou, v atraktivní lokalitě v centru Lovosic, přitom však na dosah překrásné přírody Českého středohoří. Nově vznikající bytový dům, ve kterém se jednotka nachází, tak bude těžit z veškerých výhod centra města obklopeného sportovišti, přírodními památkami, stejně jako ze snadné dostupnosti do Prahy, Drážďan a Ústí nad Labem.

Tento byt ve 4. nadzemním podlaží je tvořen obývacím pokojem s plně vybaveným kuchyňským koutem, jídelním prostorem , l koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a předsíní. Z obývací pokoje výstup na prostornou terasu o výměře 20 m2.

Podlahy jsou laminátové, v koupelnách dlažba a keramické obklady ve formátu 60x60, okna kvalitní plastová s izolačními trojskly, podlahové vytápění bytu, interiérové dveře obložkové, domácí videotelefony.

Lovosice nabízí kromě výborného dopravního spojení (v Ústí nad Labem jste autem za 18 minut, v Litoměřicích za 6 minut, do Prahy vzdálené 35 minut jezdí i přímý vlakový spoj a parkovat v Drážďanech můžete za necelou hodinku), také skvělou občanskou vybavenost a nepřeberné příležitosti k aktivnímu odpočinku a relaxaci. Město je obklopeno lesy, zříceninami a dalšími výletními místy, ať už jde o nejvyšší horu Českého středohoří Milešovku, vrch Lovoš rozhlednu Varhošť nebo jiné památky. V těsné blízkosti cyklistické trasy, nejznámější je Labská stezka, dále je zde spoustu sportovních areálů i kulturních možností.

K bytu je možno pronajmout venkovní parkovací stání v ceně 1.500,-Kč měsíčně.

Interiér 41,42 m2, terasa 20 m2, sklep 2,30 m2.

K nastěhování od 01.06.2024.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Zámecká, Lovosice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
41 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Martin Billý

Martin Billý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Lovosicích?

Podobné nemovitosti