Prodej rodinného domu, Karlovy Vary - Stará Role, Svobodova, 103 m2

Svobodova, Karlovy Vary, Stará Role

6 120 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 166 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Karlových Varech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům se zahradou v Karlových Varech - Staré Roli.
Dům má dispozici 4+1, 103 m² užitné plochy + technické podlaží (sklep), je postavený v roce 1972. U domu je zahrada o rozloze 492 m². Dům i zahrada jsou dobře udržovány a prošly částečnou modernizací. Do domu jsou přivedeny přípojky el. instalace 230/380 V, telefonní (datová) linka, městská kanalizace a voda. Na střeše je osazen stožár STA. Přípojka plynu je zakončena v pomníku na hraně parcely. Technické podlaží (sklep) je zasazeno 70 cm pod povrch parcely a se nachází pod celou plochu domu, je postaveno z cihel. 1 NP nadzemní je vybudováno z dřevotřísko-betonových desek. Tato část domu je zateplená 12 centimetrovým polystyrenem. 2NP (podkroví) je z dřevotřískových desek. Sedlová střecha je provedena z lepených trámů a střešní krytina z eternitových desek.
Dům je nově omítnout. Okna, mimo technického podlaží, jsou plastová. Ohřev vody zajišťuje nový elektrický bojler. Dům je vytápěn tepelným čerpadlem Viessman Vitocal 200 D, které bylo instalováno v roce 2021, a úspora činí 30 % elektrické energie. Radiátory jsou plechové a litinové. Nově je proveden rozvod vody a instalace WC. V domě jsou dva původní zděné komíny.
Technické podlaží je, mimo garáže, nově vymalované. Podlaha je natřena zátěžovou barvou. Nachází se zde garáž s elektrickými vraty a zatepleným stropem, chodba, spíž (přípojka vody a kanalizace), prádelna, sušárna a kotelna. Technické podlaží je spojeno s 1NP vnitřním schodištěm. Do prvního patra domu vede venkovní schodiště, na které navazuje terasa a prostorná veranda, ta je obložena dřevěnými palubkami. Z verandy se vstupuje do haly domu. Z ní vedou schody do sklepa a dřevěné schodiště do podkroví. Z haly se také vstupuje do obývacího pokoje a kuchyně. Obývací pokoj o výměře 17 m² s okny na jih a na západ nabízí krásný výhled do zahrady. Kuchyň, 7 m², je vybavena kuchyňskou linkou, myčkou a elektrickým sporákem. Z kuchyně se vstupuje do koupelny s vanou a umyvadlem, z ní pak na WC. Dále je zde ložnice,12 m², s oknem na jih. V podkroví se nachází dva pokoje. Jeden má 16 m² a okno orientované na východ, druhý pak 17 m² a francouzským oknem se vstupuje na terasu. Z pokojů je vstup do podkrovních půdiček, z chodby před pokoji pak na pochozí půdu v šířce 3,2 m v délce domu. K dispozici je částečná projektová dokumentace domu, nová revizní zpráva elektro a hromosvodu, dále pak kontakty na dodavatele zateplení, plastových oken, instalatéra a dodavatele tepelného čerpadla včetně servisu.
Zahrada o výměře 429 m² byla nově upravena. Je se zde skleník, ovocné stromy, okrasné keře a květiny. Dřevěný plot má zděnou podezdívku i sloupky.
Ve Staré Roli se nachází veškerá občanská vybavenost - základní a mateřská škola, nákupní centrum, zdravotní středisko, nedaleko od domu je pak knihovna a zastávka městské Ev. číslo: 26355.

Parametry domu

Cena
6 120 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Svobodova, Karlovy Vary, Stará Role
ID
26355
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
103 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
84 m2
Podlahová plocha
103 m2
Plocha nemovitosti
492 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

František Dvořák

František Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti