Prodej rodinného domu, Všechlapy, 300 m2

Všechlapy

8 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 796 Kč /za měsíc

(cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Všechlapech

Úklidové služby

Informace k domu

Dobře udržovaný rozlehlý rodinný dům s hezkým pozemkem 745 m2 v klidné obci Všechlapy u Nymburka. Nemovitost díky své velikosti, členěním a dispozicí nabízí novému majiteli široké možnosti využití ať již jako vícegenerační dům, dům s bydlením a se zázemím pro podnikání, dům s více bytovými jednotkami atd.

Nemovitost z roku 1930 byla 2x rekonstruována/modernizována a rozšířena do dnešního stavu, kdy nabízí 2 obytná patra s rozlohou ca. 300 m2, 2 sklepy ca. 60 m2, samostatnou garáž a dílnu. Nyní je dispozice domu se dvěma nadzemními podlažími rozdělena na 3 bytové jednotky.

Dům má k dispozici dvě kotelny s kotlem na tuhá paliva a elektrokotlem, teplou vodu dodává bojler, odběr vody je zajištěn jak z vodovodního řádu, tak i ze studny, k dispozici je kanalizace, elektřina, plyn (nyní není využíván). Dům je částečně zateplen. Pro plné využití potencionálu nemovitosti by bylo vhodné, aby nemovitost prošla modernizací.

Obec Všechlapy nabízí základní občanskou vybavenost (obchod, mateřská škola atd.). Kompletní bohatou městskou infrastrukturu nabízí nedaleký Nymburk, který je dostupný pravidelnými autobusovými i vlakovými spoji. Do Prahy cesta trvá ca 35 minut autem.

Interiér domu ca 300 m2, 2x sklep celkem ca. 60 m2, garáž 35 m2, dílna ca. 22 m2.

Parametry domu

Cena
8 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Všechlapy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
745 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

DHZ servis

Na Tržišti 152, Nymburk

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Vanický

Mgr. Jan Vanický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Všechlapech (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti