Prodej chaty, Dolní Moravice, 100 m2

Dolní Moravice

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dolní Moravici

Informace k domu

Nabízíme na prodej zděný, samostatně stojící dům sloužící k rekreaci. Nemovitost se nachází na strategickém místě poblíž zásadních volnočasových aktivit, které tato lokalita nabízí, proto se zde nabízí možnost užívat nemovitost pro vlastní potřebu nebo ke komerčnímu účelům, případná kombinace těchto možností.
Dispozičně dům nabízí v současné době v každém patře apartmán o velikosti 2+KK se dvěma koupelnami. Nabízí se zde možnost rozdělení na 4 apartmány o velikosti 1+KK - každý s vlastní koupelnou a WC.
Dům postavený v roce 2010, napojený na elektřinu, vodovod a čističku odpadních vod, topení ústřední napojené na elektrokotel (každý apartmán ma vlastní elektrokotel). K domu rovněž patří podíl na příjezdové cestě. Parkování zajištěno přímo u domu na vlastním pozemku.
Lokalita nabízí široké spektrum využití - cyklistika, lyže, běžky, turistika, houbaření apod.
Doporučujeme osobní prohlídku. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Dolní Moravice
ID
129681
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
58 m2
Plocha nemovitosti
120 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední elektrické
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Martin Romanov

Martin Romanov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Dolní Moravici?

Podobné nemovitosti