Prodej rodinného domu, Průhonice, Polní, 358 m2 (ID: 1876967)

Polní, Průhonice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Průhonicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exklusivně vám nabízíme k prodeji luxusní rodinnou vilu 7+1 v prestižní, rezidenční a velmi oblíbené lokalitě Průhonice. Dvoupodlažní vila disponuje velkorysými otevřenými prostory a nadstandardními materiály. Pozemek o velikosti 743m2 s překrásnou vzrostlou zahradou 468m2 s okrasnými a ovocnými stromy a keři se nachází v klidné části Průhonic necelé 3 minuty jízdy autem od Průhonického náměstí.

Vstup do domu je řešen skrze zádveří na které přímo navazuje hala s krásným žulovým schodištěm vedoucího do 2. podlaží domu. V přízemí u haly se nachází pracovna, wc, koupelna se sprchou, sauna, 2xtechnická místnost, garáž pro 2 vozy, pokoj pro hosty a unikátní obývací pokoj se vstupem do jídelny a zimní zahrady. Na obývací pokoj navazuje oddělená prostorná kuchyně s výhledem do zahrady. Zimní zahrada přístupná z jídelny navazuje na venkovní terasu. V celém přízemí domu je prakticky zvolena velmi kvalitní podlahová krytina žula.

Na 2. podlaží domu vede točité, žulové schodiště s ručně vyrobeným kovovým zábradlím, navazující na zámeckou dřevěnou podlahu nacházející se v prostorné galerii, která je součástí obývacího pokoje. V tomto podlaží se nachází ložnice se šatnou, chodba se vstupem do místnosti (šatna, pokoj, pracovna) s přímým vstupem do velké koupelny s výřivkou, wc a sprchovým koutem. Na tuto koupelnu navazuje další ložnice s prostornou šatnou. Na podlahách v ložnicích plovoucí podlaha, koupelny jsou zhotoveny z mramoru.

Okna a dveře domu vyrobeny z kvalitního dřeva, vytápění prostřednictvím plynového kotle. Celý dům zabezpečen alarmem.

Možnost parkování v garáži pro 2 vozy, s možností dalšího parkovacího místa nacházejícího se na pozemku rodinné vily.

Tato lokalita se nachází 6 minut jízdy autem od okraje Prahy, má skvělou občanskou vybavenost v přímém okolí domu i luxusní zázemí pro náročné klienty. Průhonice jsou vyhlášeny krásným Průhonickým parkem, skvělou infrastrukturou, nespočetností restaurací a obchodů. V sousední obci Čestlice se nachází známý aquapark a obchodní zóna.

V případě financování této nemovitosti prostřednictvím hypotéčního úvěru, jsme připraveni Vám pomoci s jeho vyřízením. Pomůžeme vám vyřídit úvěr s nejlepšími možnými podmínkami na bankovním trhu.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Polní, Průhonice
ID
prd0314
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
358 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
358 m2
Plocha nemovitosti
743 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ladislav Dvořák

Ladislav Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Průhonicích?

Podobné nemovitosti