Prodej ubytování, Nový Hrozenkov, 1440 m2

Nový Hrozenkov

25 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 432 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Novém Hrozenkově

Informace k nemovitosti

Horský wellness hotel na prodej na česko-slovenském pomezí v kouzelném prostředí Javorníků v horském středisku Čertov spadající pod obec Lazy pod Makytou. Hotel se nachází v blízkosti vyhlášeného horského střediska Kohútka. Místo se vyznačuje výbornou kvalitou ovzduší a velmi klidným prostředím. Přímo u hotelu naleznete sjezdovku, běžkařské, turistické a cyklo trasy. Hotel má ubytovací kapacitu 55 lůžek ve 4 apartmánech se dvěma ložnicemi, 8 dvoulůžkových pokojů a 6 pokojů se dvěma lůžky a jednou přistýlkou, dále je k dispozici byt s kuchyňkou a obývacím pokojem a dvěma ložnicemi. Všechny pokoje jsou moderně zařízené a vybavené vlastním sociálním zařízením. Součástí hotelu je rovněž restaurace s kuchyní a skladovým zázemím. K dispozici je také zasedací (školící) místnost a wellness se třemi saunami. Svým zázemím umožňuje pořádání firemních akcí, školení, konferencí, svateb nebo školních pobytů.
Vytápění hotelu je vlastní automatickou kotelnou na dřevní štěpku, má vlastní studnu na pitnou vodu a rovněž vlastní čističku odpadních vod.
Nemovitost lze také přebudovat na apartmánový dům, či jiný podnikatelský záměr. Exkluzivita hotelu spočívá zejména v klidné a krásné horské okolní přírodě bez dalších veřejných ubytovacích zařízení.
Veškeré zařízení a vybavení hotelu ve velmi dobré kvalitě je součástí kupní ceny.
Velikost pozemku 2.613 m2.

Parametry nemovitosti

Cena
25 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Nový Hrozenkov
ID
FH0746S
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1440 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANEX GROUP, s.r.o.

Karla Engliše 3221/2, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Frank Hanečák

Frank Hanečák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Novém Hrozenkově?

Podobné nemovitosti