Prodej rodinného domu, Kamenice, Lazurová, 103 m2

Lazurová, Kamenice

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kamenici

Úklidové služby

Informace k domu

Hezký den.
Pokud máte rádi bydlení v klidné přírodě a nechcete se vzdát výhod hlavního města Prahy, máme pro Vás ideální řešení.
Obec Kamenice se nachází jen osm kilometrů jižně od hranic Prahy v turisticky oblíbené oblasti Posázaví.
Právě tady nabízíme k prodeji novostavbu typu bungalov. Jedná se o moderní dvojdomek, kdy obě poloviny mají shodně 103m2 s terasou o velikosti 20m2 a překrásným výhledem na okolní lesy a přírodu. Mají samostatné vchody jsou technicky naprosto samostatné jednotky.
Dokončená jedna polovina domu je dispozičně řešený jako 4+kk. Velice příjemně se budete cítit již při vstupu do domu, podlahy jsou v celém domě dřevěné. Chodbou projdete do dvou samostatných pokojů, které mohou sloužit jako dětské pokoje a náleží k nim koupelna s vanou a toaletou. Hlavní místnost, obývací pokoj s kuchyní nabízí kouzelný výhled do okolí. Na dostatek soukromý si přijdou i rodiče, protože ložnice nabízí nejen samostatnou koupelnu, ale také přímý vstup na terasu, kde mohou snídat při romantickém východu slunce.
Majitelka dům stavěla pro své užití a na kvalitě je to opravdu znát. Dům je postaven ve vysokém standardu. Můžete se také těšit na inteligentní domácnost v podobě regulace osvětlení a teploty pomocí telefonní aplikace na dálku.

V obci je veškerá občanská vybavenost jako pošta nebo supermarket. Pět minut autem je vzdálená Mateřská a Základní škola. V obci je také lékař nebo stomatolog.

Pokud hledáte pěkné bydlení v blízkosti Prahy i krásné přírody, je tento dům skvělou volbou.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Lazurová, Kamenice
ID
21
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
103 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
760 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Klára Víšek

Klára Víšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenici (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti