Prodej rodinného domu, Kovanice, 138 m2 (ID: 1871600)

Kovanice

13 370 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 63 717 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kovanicích

Úklidové služby

Informace k domu

Pokud toužíte po jedinečném domově, kde najdete svůj klidný přístav a nebudete v něm pouze žít, ale skutečně si vychutnávat každý okamžik, mám pro vás ideální nabídku.
Propracovaný do posledního detailu zděný bungalov v přízemní nízkoenergetické konstrukci, poskytuje veškerý komfort a prostor pro pohodlný život.
Očekáváné dokončení domu je v červenci 2024, včetně upravené zahrady. Stavba se nyní nachází ve fázi, kdy je možné provádět individuální úpravy interiéru, jako je výběr designu koupelen, toalet nebo podlah. Případně je možné doplnit některé prvky jako například krb. Součástí je také voucher na kuchyň dle vlastního výběru.
Nemovitost s dispozicí 4kk nabízí kuchyň propojenou s jídelnou a obývacím pokojem, dvě koupelny s toaletou, dva pokoje a ložnicí se šatnou. Dům je celý prosvětlený, a to i díky tomu, že z ložnice i obývacího pokoje lze vkročit na terasu, která je okolo celého domu. Vysoký komfort zajistí okna s trojskly a venkovní automatické rolety ochraňující před sluncem. Tepelné čerpadlo v kombinací s podlahovým vytápěním a 3 klimatizačními jednotkami zajišťují příjemné teploty po celý rok. Součástí domu je i garáž s automatickými vraty a příprava pro instalaci fotovoltaických panelů pro využití čisté energie. U domu bude možnost parkovat až tři vozy.
Dům disponuje velkým půdním prostorem, který slouží pro ukládání věcí, což u novostaveb v dnešní době je rarita.
Za bezpečností a soukromím stojí automatická vjezdová brána s motorem Somfy. Dům je vybaven retenční nádrží o objemu 3m^3 pro efektivní zavlažování zahrady s přípravou na bazén. Novostavba má zateplené stěny a střechu s betonovou taškou pro bezpečnost a atraktivní vzhled.
Dům se pyšní svou polohou v žádané oblasti Chvalovice (Kovanice), kde je zajištěna vynikající dostupnost. Nymburk je vzdálen jen 6 minut autem, Poděbrady 5 minut a do Prahy na Černý Most se dostanete za 25 minut. Situovaný na konci slepé ulice s pouze 4 pozemky, dům garantuje maximální soukromí a bezpečnost pro Vaše děti. V blízkosti se nachází cyklostezka a autobusová zastávka je pouhé 2 minuty pěšky. Škola, školka i obchod s potravinami jsou v dojezdu 5 minut.

Pokud vaše srdce hledá nejen nový dům, ale opravdový domov, neváhejte a kdykoliv se na mě obraťte.

Těším se na vaši návštěvu, samozřejmě i o víkendech.

Parametry domu

Cena
13 370 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Kovanice
ID
20039
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
138 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
138 m2
Plocha nemovitosti
795 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realitka s.r.o.

Argentinská 1624/32b, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Kucek

Tomáš Kucek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kovanicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti