Prodej rodinného domu, Strunkovice nad Blanicí, 72 m2 (ID: 1870643)

Strunkovice nad Blanicí

4 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 969 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Strunkovicích nad Blanicí

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 ve Strunkovicích nad Blanicí. K domu náleží uzavřený dvůr, navazující hospodářská budova, stodola a zahrada.

Rodinný dům disponuje vstupní chodbou se zádveřím, koupelnou s vanou a umyvadlem, samostatným WC, třemi pokoji a kuchyní s jídelním prostorem. Rekonstrukce obytných prostor proběhla v roce 2003. Vytápění je možné plynem a možností využití kamen na tuhá paliva. Průkaz energetické náročnosti budovy je ve fázi zpracování.

Na dům navazuje hospodářská budova s prostory pro chov zvířat a skladovým zázemím. Další praktickou částí je stodola vhodná například k uschování zahradního náčiní a která zároveň nabízí případnou možnost přestavby v patře. Zastavěná plocha domu a nádvoří činí 325 m2.

Uzavřený velký dvůr s přístřeškem, s vraty do ulice, vchodem do domu a vchodem do stodoly s průchodem na zahradu, nabízí maximální soukromí. Oplocená, udržovaná zahrada o ploše 473 m2 taktéž disponuje vlastním vjezdem do ulice s navazujícím přístřeškem na auto.

Městys Strunkovice nad Blanicí se nachází v podhůří Šumavy, asi deset kilometrů severovýchodně od okresního města Prachatice. Nabízí plnou občanskou vybavenost v pěším dosahu. Strunkovice nad Blanicí jsou mimo jiné i jednou z oblíbených lokalit pendlerů cestujících za prací do Německa.

Parametry domu

Cena
4 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Strunkovice nad Blanicí
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
72 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
798 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MALÁ REALITY

Dr. Stejskala 438/12, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

PhDr. Marcela Malá

PhDr. Marcela Malá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Strunkovicích nad Blanicí?

Top nabídky

Podobné nemovitosti