Prodej rodinného domu, Hostěrádky-Rešov, 644 m2

Hostěrádky-Rešov

5 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 879 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hostěrádkách

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje  rodinného domu, který se nachází v malebné vesničce Hostěrádky-Rešov. Jedná se o rohový, řadový dům 5+1 s  bočním vjezdem do dvorního traktu.

Celková výměra činí 951 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří je 644 m2, zahrada 289 m2, ostatní plocha  18 m2. 

Jedná se o cihlový dům, který je celý podsklepený. V suterénu se nachází kotelna,  prádelna, sklad a dílna. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem, ohřev vody - bojlerem. Rodinný dům je v původním stavu, určený k rekonstrukci nebo k modernizaci dle požadavků nového majitele. Je určen k bydlení i k podnikání.

V přízemí domu je vchod, veranda, prostorná chodba se vstupy do jednotlivých pokojů (ložnice, obývací pokoj a dětský pokoj), dále kuchyně s jídelním koutem a komorou. V koupelně je vana a umyvadlo, toaleta je zvlášť.

Do prvního patra se dostaneme točitými schody, kde jsou dvě místnosti s šatnou a přístupem na půdu. Na půdě je další prostor vhodný k vybudování podkroví.

Okna v celém domě jsou původní dřevěná. 

Ve dvoře se nachází  dílna, prostorná stodola, sklep, garáž, hospodářské stavení,  zahrada a skleník.  Kopaná studna s čerpadlem a darlingem, hloubka 6 m.

Parkovací stání je před domem pro dvě vozidla.

RD je napojený na  veškeré inženýrské sítě, plyn, obecní vodovod a kanalizace,  elektřina je původní napojena na 220/380.V.  

Energetická náročnost nezjištěna, uvádíme tedy třídu G.

Obec Hostěrádky-Rešov se nachází v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji. V centru Rešova je zvonice s novodobou kašnou.  V obci se nachází obecní úřad, mateřská škola, restaurace, dva obchody, kulturní sál, knihovna, sportovní areál i dětské hřiště. Obec je spojena přímou autobusovou i vlakovou dopravou do Brna s dojezdem cca 20 min. 

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu a řeknu více informací. 

Parametry domu

Cena
5 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Hostěrádky-Rešov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
644 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
951 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Pavlína Procházková

Pavlína Procházková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hostěrádkách?

Top nabídky

Podobné nemovitosti