Prodej rodinného domu, Dražovice, 216 m2 (ID: 1901846)

Dražovice

7 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 738 Kč /za měsíc

(vč. provize, vč. právních služeb, vč. advokátní úschovy, vč. přepisu energií, vč. poplatku na katastru za vložení vlastnického práva)

Exkluzivní partneři v Dražovicích

Informace k domu

Dobrý den, dnes pro vás mám rodinný dům se 4 pokoji a kuchyní. Dům se nachází asi 30 min od Brna, v obci Dražovice (okr.Vyškov). V obci žije asi 900 obyvatel a nabízí bohatou občanskou vybavenost.

Rodinný dům je ve skvělé kondici a je ihned obyvatelný. Pojďme si ho projít: vstup do domu je ve vyvýšeném 1.NP, za novými vstupními plastovými dveřmi je zádveří s šatnou, botníkem, následuje hala (14,85 m2) kde je vstup do kuchyně, samostatné toalety, do přízemí (sklepu) a do 2.NP, které si projdeme za moment. Kuchyně s obývacím pokojem jsou dva dominantní pokoje. Kuchyně prošla cca 10 let rekonstrukcí. Obývací pokoj je prosvětlený západním slunkem a dostatečně prostorný (22 m2). V kuchyni je i samostatná spíž (2,48 m2). Ráno u snídaně vás probudí východní slunce. Z kuchyně je výhled do uzavřeného dvorku, kde přes den můžete kontrolovat třeba svoje hrající si děti nebo domácího mazlíčka, psa. Ve vstupní hale je dostatek místa pro úložné prostory.

Ve 2. NP je chodba, která vás navede do samostatných pokojů, první pokoj vlevo (14,37 m2) orientovaný na západ, další pokoj vlevo je ložnice (19,19 m2) s vestavěnou skříní a se vstupem na lodžii. Z chodby se dostanete i do šatny (3,16 m2) a do posledního pokoje, který je orientovaný na východ (9,79 m2). Dále koupelna (6,4 m2) a samostatné WC (3,1 m2).

V suterénu je kotelna s plynovým kotlem i kotlem na tuhá paliva (15,19 m2) a sklad na dřevo (4,35 m2). Z chodby se dostanete i do garáže, která je nyní využívána jako posilovna (25,08 m2). Poslední místnost je prádelna se vstupem na dvorek. Na dvorek se dostanete i ze schodiště nebo kolem domu je průjezd. Na dvorku je prostor na letní posezení, další budova, kde může být další garáž nebo dílna. Dále vstup na zahradu, která je spíše využívána jako okrasná zahrádka. Můžete zde například umístit trampolínu pro děti.

V obci najdete vše co k pohodlnému životu potřebujete. Dům se nachází ve slepé ulici, kde je minimální provoz. V obci je několik spolků a organizací, které v obci pořádají nespočet akcí pro děti, ale i pro seniory. Najdete tu různá sportoviště, rybník, obchod, hospodu, jedno nejlepší koupaliště široko-daleko. Lze tu celoročně sportovat, je tu sportovní hala. Za obcí je i hájek pro procházky a relax.

Více info vám sdělí realitní makléř, který se též v obci narodil a spokojeně tu žije s rodinou.

Parametry domu

Cena
7 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize, vč. právních služeb, vč. advokátní úschovy, vč. přepisu energií, vč. poplatku na katastru za vložení vlastnického práva
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Dražovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
216 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
472 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Jakl

Jiří Jakl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dražovicích (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti