Prodej chalupy, Kytlice, 160 m2 (ID: 1867768)

Kytlice

5 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 589 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kytlicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V nádherném prostředí v CHKO Lužických hor, ve velmi atraktivní a vyhledávané lokalitě, Vám nabízíme přímo v centru and #34;Obce roku 2018 and #34; krásnou stylovou chalupu z roku 1807 s dochovanými dobovými detaily. Dům, jehož přízemí prošlo citlivou rekonstrukcí a je laděn do stylu and #34;Provence and #34;, nabízí jak trvalé, tak rekreační bydlení se všemi benefity. Noví majitelé budou obklopeni zahradním architektem navrženou a vzrostlou zahradou v parkovém stylu se skalkou, jezírkem a vzácnými dřevinami, kterou si mohou vychutnávat z pohodlí jihozápadně situované terasy, s venkovním posezením, grilem a prostornou celoroční venkovní vířivkou Lamia se 48 tryskami a bublinkami Microsilk (v záruce do 2025, pořizovací cena 200.000,-Kč).
Parkovat lze na vlastním pozemku, přímo u domu.
Do domu se vchází z komunikace (v zimě obcí prohrnovanou) do vstupní haly, která je otevřena do obývacího prostoru s krbovou vložkou a velkým francouzským oknem na terasu o rozloze 24 m2.
Ze vstupní haly se vchází do kuchyně s ručně dělanými perníkovými kachlovými kamny na elektřinu, které se používají na temperování, do koupelny sprchovým koutem a s toaletou a na schodiště do podkroví.
V podkroví se nachází dvě ložnice, přičemž se v jedné dochovaly stropní malby malíře Vágnera, který zde žil a vytvořil její styl. Ve druhé ložnici je krémový kachlový výměník vyhřívaný ze spodních kachlových kamen. Je zde ještě malá místnost, která se používala jako dětská ložnice.
Vytápění domu je zajištěno krbovou vložkou, která je schopna přes průduchy vytopit i půdní prostory, nebo akumulačními přímotopy zn. Lucht (v záruce). Topení lze dálkově ovládat pomocí smsky, proto vždy můžete přijet do krásně vyhřátého domu. (Nový majitel bude mít také připravené vyskládané naštípané tvrdé palivové dřevo, cca 7 m3).
Celý dům má na zakázku vyrobená okna včetně francouzských z odolných exotických dřevin a jsou osazeny dvojskly.
Majitelé v domě zanechají větší část vybavení, jako lednici, mrazák, nový plynový sporák s elektrickou troubou, sedací soupravu, masivní dubový jídelní stůl se šesti židlemi, komodu, botník, venkovní gril a posezení na terase. Podle nového pasportu je zast. pl. 113 m2, 1.NP má 84 m2, 2.NP 65 m2.
Kytlice jsou obklopeny cca 50 km2 lesů a pastvin, čistotu prostředí dokazuje i nedaleké plicní sanatorium ve Cvikově. Asi 50 m od domu najdeme místní oblíbený minipivovar, v obci jsou i sezonní hospůdky, prodejna, vlaková a autobusová zastávka...
Kromě romantického přírodního skalního koupaliště je v Kytlicích více možností ke koupání v krásných rybnících. Jedná se o turisty i cyklisty vyhledávanou romantickou rekreační oblast. V létě zde také ožívá krásné skalní divadlo, konají se zde vyhlášené Bleší trhy, hudební festivaly i sportovní události.
Ve 4,5 km vzdáleném Polevsku je Bikepark, tenisové kurty a v zimě lyžařský vlek a běžkařské tratě, které vedou nad Kytlicemi. Pro svoji jedinečnost je Kytlice spojena s mnoha známými uměleckými osobnostmi.

Parametry domu

Cena
5 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Kytlice
ID
11360-1706
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
791 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITYCL s.r.o.

Mlýnská 34/12, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zachová Silvie

Zachová Silvie

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Kytlicích?

Podobné nemovitosti