Prodej chalupy, Šluknov - Císařský, 70 m2

Šluknov, okres děčín, Císařský

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Šluknově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji krásnou zrekonstruovanou roubenku na okraji Českého Švýcarska.
Chata se nachází na zastavěné ploše o 50m2 s dvěma podlažími a skládá se v přízemí z verandy, obývacího pokoje s jídelnou a vstupní chodby, kuchyně a koupelny s WC. V prvním patře je průchozí ložnice a pokoj. V Kuchyni jsou krbová kamna, která vytopí celou chatu, jako záložní jsou tam 2 elektrické přímotopy z toho jeden (Stiebel Eltron) ovládán na sms s možností si ho zapnout a mít teplo na příjezd. Stejným způsobem je ovládán alarm na pohyb v chatě.
Chata je citlivě zrekonstruována, zateplena vatou zevnitř i z venku, všude použito přírodní dřevo, schodiště, dveře, kuchyň vše je ruční práce truhláře. Všude jsou keramické otočné vypínače a zásuvky. Dole jsou ručně dělaná dvoukřídlá okna, nahoře střešní okna Velux s roletkou proti hmyzu a slunci. V chatě je instalován internet od O2 s wifi. V koupelně je WC, umyvadlo a sprchový kout, kohout na pračku. Bojler Dražice na 30 litrů vestavěný ve skříňce nad wc. Velká rohová kuchyň na míru s vestavěnými spotřebiči (myčka, mikrovlnka, trouba, indukční varná deska, digestoř. Lednice stojí v lince, ale není vestavěná pro lepší ventilaci.
Celkový pozemek má 1136 m2 a skládá se chaty, okrasných záhonů a bylinných zákoutí, ovocných stromů a keřů (jabloně, třešně, švestky, ořechy, rybíz, angrešt, borůvky). Za chatou je malý potůček a 6metrů od chaty romantický soutok dvou potoků, nedávno upraven povodím s kamenným schodištěm. Kolem pozemku vede asfaltová cesta pro místní obyvatele (cca 15 aut denně) a jedna nezpevněná s 0 až 5 auty denně. Parkování je možné přímo na pozemku za branou nebo mimo pozemek na pozemku mezi námi a sousedy pro cca 4 auta. Na pozemku je vlastní vrtaná studna 18m hluboká s pitnou vodou, nahoře je vodárna Grundfos pod zateplenou stříškou, která vede vodu do chaty. Na boku chaty je kohout pro hadici na zalévání nebo venkovní sprchování. Vedle chaty je 3m3 jímka. Přímo proti chatě je kůlna (cca 25m2) s dřevníkem, v kůlně jsou po obou stranách 2 regálové systémy a jedno záložní WC s vlastní jímkou. Asi 30m od kůlny je další nová kůlna cca 20m2 pro zahradní nástroje. Sousedka nabízí projížďky na koních. Chata byla zrekonstruována v roce 2019, poslední rok je používána i na pronájem pro turisty, výdělek z pronájmů se pohybuje mezi 40 – 65 tisíci měsíčně. Na vyžádání dodáme grafy.
Jediné náklady na provoz jsou elektřina 500 – 2000 Kč měsíčně podle užívání a cen.
Objekt je kolaudován jako ostatní stavba, jelikož nesplňuje požadovanou výšku stropů, nelze tam mít trvalé bydliště nebo jí ručit hypotéku.
300m od chaty vlaková zastávka Šluknov – zastávka (směr Německo, Rumburk), 1km od chaty Autobus Šluknov (směr Praha, Česká Lípa, Rumburk, Mělník). Autem 15 minut Rumburk, 40 minut Nový Bor, 50 minut Liberec. Německá města v blízkosti Bautzen, Bad Schandau, Drážďany, Žitava. 15 minut pěšky město Šluknov, 30 minut pěšky Německo. Do 1km ve Šluknově Tesco, Penny, lékař, lékárny, rest...

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Šluknov, okres děčín, Císařský
ID
007789
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
50 m2
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
1136 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Jímka
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice
Voda
Místní zdroj
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Lucie Walterová

Lucie Walterová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Šluknově?

Podobné nemovitosti