Prodej rodinného domu, Vitice, 112 m2 (ID: 1865590)

Vitice

8 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 508 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Viticích

Úklidové služby

Informace k domu

Bytelná stavba z roku 2012 o dispozici 5+kk se nachází v obci Dobré Pole. Menší, avšak živé vesnici mezi Kouřimí a Kostelcem nad Černými lesy. Dům postavený z 44 cm cihel je opatřen 10 cm zateplením a v kombinaci s možností vytápění krbem (s výměníkem) dosahuje spotřeby kolem 5 MWh energie za rok. Díky ideální orientaci střechy umožňuje také osazení FVE.

V domě se nachází celkem 4 ložnice a 2 koupelny a na ploše 112 m2 tak nabízí prostor i větší rodině. Hlavní místnost bytu nabízí celkem 31 m2 a okna ze tří stran. Kuchyňská část s velkou linkou plynule navazuje na jídelnu s obývákem, ve kterém se nachází již zmíněný krb (je napojen na topný systém). Výstup na zahrad je přes velké francouzské okno. V prvním podlaží se dále nachází první z ložnic (pokoj pro hosty, pracovna), první koupelna, vstupná zádveří a technická místnost (bojler, kotel, místo na další lednici).

Druhé podlaží tvoří 3 ložnice a koupelna. Největší pokoj s oknem na východ je hlavní ložnice o velikosti 14 m2, sousední nabídne 13 a nejmenší 11 m2. Skutečně prostorná koupelna (9 m2) je vybavena velkou rohovou vanou a střešním oknem, stejně tak je prosvětleno i schodiště.

Pozemek o velikosti 652 m2 je optimální velikosti pro slušný poměr prostor/údržba. Zaparkovat lze 2 auta v přední části, v té zadní se pak nachází rovinatý terén zahrady s dřevníkem (prostor pro palivo na několik zim) a zahradním domkem/dílnou (stavební buňka).

Dům se nachází ve slepé boční ulici bez provozu a hlučného okolí. Známa je kompletní historie domu, prodává se z rukou prvního majitele. Pokud vás o této nabídce zajímá víc, rád vám pošlu odkaz s detailním popisem domu a dalšími fotkami.

Parametry domu

Cena
8 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Vitice
ID
05538
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
112 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
652 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Viticích?

Podobné nemovitosti