Prodej rodinného domu, Pyšely, Údolní, 535 m2 (ID: 1865588)

Údolní, Pyšely

25 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 432 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Pyšelích

Úklidové služby

Informace k domu

Hrubá stavba rodinného sídla, která na ploše přesahující 500 m2 poskytne plný komfort velké rodině včetně zázemí pro zájmy a koníčky. Hlavní dům 5+1 o velikosti 381 m2, zájmový objekt 127 m2 a zahradní domek či ateliér o velikosti 27 m2. Vše usazené do pozemku o ploše bezmála 3.000 m2 s volným výhledem na pole směrem ke golfu, který zůstane nerušený.

Stavební povolení vydané do 9/2025 (lze prodloužit) se vztahuje na vybudování 3 objektů, přičemž hlavní 2 jsou propojeny střešní konstrukcí. Dům potěší všechny, kdo mají nároky na velkou garáž, wellness, posilovnu a pohodlí. Dům je řešený jako jednopodlažní, veškeré jeho zázemí se tedy nachází v jedné úrovni.

Jak je patrné z fotek, jedná se o klasickou konstrukci z keramických tvárnic, které však místy pracují také s pohledovým betonem. Toto řešení je použito například v obývacím pokoji, který je navržený s otevřeným krovem a prosklením do garáže. Hlavní budova je dělena na 4 sekce (dospělí, děti, obytná zóna a garáž).

Ve druhém objektu se nachází zázemí pro plánované wellness a posilovnu, další garáž a technickou část. Třetím objektem je pak zahradní domek s ateliérem, který je usazen ve východní části pozemku tak, aby se nerušil s provozem domu. K dispozici je pochopitelně veškeré projektová dokumentace vč. možnosti dokončení domu se společností, která jeho výstavbu dosud zajišťovala.

Pokud vás o nabídce zajímá více, rád vám pošlu odkaz s více informacemi, fotkami a stavební dokumentací.

Parametry domu

Cena
25 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Údolní, Pyšely
ID
06341
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
535 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2786 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pyšelích?

Podobné nemovitosti