Prodej rodinného domu, Ktiš, 260 m2

Ktiš

7 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 887 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Ktiši

Informace k domu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost prodeje samostatně stojícího rodinného domu s přilehlou zahradou v klidné obci Miletínky v blízkosti Zlatého potoka, na hranici chráněného území s autentickou přírodou.
Nabízený dům vznikl v roce 1878 pro potřeby školy. V současnosti slouží jako rodinný dům o třech podlažích s obytným podkrovím. V suterénu se nachází společenská místnost s krbem a kuchyní. Vstup do objektu je po exteriérovém schodišti do zvýšeného přízemí, kde se nachází další společenská místnost, kuchyně se zázemím, koupelna a technická místnost. Po interiérovém dvouramenném schodišti se vstupuje do druhého nadzemního podlaží se čtyřmi ložnicemi, koupelnou a toaletou. Z centrální chodby je přístupný balkón kryjící vstup do objektu. V podkroví jsou čtyři ložnice s koupelnou dispozičně omezené sklonem střechy. Na jižní fasádě se nachází balkon. Velkorysý dům nabízí zastavěnou plochu o rozloze 134 m2 a je obklopen praktickou zahradou o výměře 805 m2, jejíž součástí je bazén, pergola i vzrostlé stromy, které vytvářejí idylický prostor pro relaxaci a venkovní aktivity.
Do domu je zavedena el. energie, napojen na vlastní studnu, kanalizace prozatím řešena septikem.
Dům je vhodný k rekonstrukci a čeká na zájemce, kteří hledají vhodné místo pro investici, podnikání i pro život a zároveň mají chuť pro vlastní úpravy a invenci (např. penzion, možnost vybudování až šesti apartmánů aj.). Součástí prodeje je hotová studie rekonstrukce domu. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost investovat do nemovitosti s bohatou historií, zajímavou budoucností a potenciálem pro dlouhodobý výnos.
Tato nemovitost představuje klidné a příjemné místo k bydlení v přírodě s využitím služeb a občanské vybavenosti, které nabízí blízká Ktiš např. (autobus, restaurace, obchod, pošta aj.). Poloha této nemovitosti a úchvatné cyklistické trasy v okolí vybízí k atraktivním sportovním a volnočasovým aktivitám, nebo jen tak k vycházce za houbami či relaxaci v čisté přírodě.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku tohoto objektu s velkým potenciálem. Koupi lze samozřejmě financovat hypotéčním úvěrem, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
7 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Ktiš
ID
8993rd24
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
247 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
260 m2
Plocha nemovitosti
805 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jaroslav Šlosek

Jaroslav Šlosek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ktiši?

Top nabídky

Podobné nemovitosti