Prodej ubytování, Křivoklát, 1112 m2

Křivoklát

22 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 606 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Křivoklátě

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Podnikáte s celou rodinou v gastronomii? Pokud ano, tak je tento unikátní objekt přímo pro Vás.
Přímo pod hradem Křivoklát Vám nabízíme k podnikání nebo k investici komplexní areál, jehož součástí je penzion, restaurace s letní terasou, domkem pro rychlé občerstvení, dva rodinné domy 5+kk a 4+kk s podlahovou plochou 238 m2 a 97 m2 a parkoviště pro hosty na pozemku s celkovou výměrou 3 335 m2.

V přízemí hlavního budovy je restaurace zařízena v loveckém stylu s kachlovými kamny , která pojme 60 hostů, součástí je kompletně vybavená kuchyně konvektomatem, grily, fritézy a další, včetně umývárny nádobí. V letním období rozšíříte kapacitu na letní terase o dalších 60 míst, ke které bylo vystaveno zázemí pro rychlé občerstvení s pergolou a venkovní grilování. V tomto domku jsou v suterénu dva pokoje se sociálním zařízením pro ubytování personálu.
Penzion v prvním patře má samostatný vchod nebo z restaurace, a poskytuje ubytování v 6 pokojích s vlastním sociálním zařízením kapacitou 21 lůžek. V suterénu domu jsou pro restauraci sociální zařízení, které mají vlastní přístup i z terasy, kompletní skladové zázemí s velkým chladícím boxem a 2 garáže.
Za penzionem je parkovací stání s kapacitou 20 míst a zadní vstup do domu pro zásobování.
Kompletní zařízení je součástí prodejní ceny.

Při vjezdu do areálu je menší rodinný dům 4+kk s podlahovou plochou 97 m2. V přízemí je kancelář a recepce 13 m2.
V 1. patře vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ve 2. patře 2 pokoje.

V zadní části areálu byl vystaven druhý dům 5+kk s celkovou podlahovou plochou 238 m2 a terasou 33 m2 s venkovním krbem a posezením pro 10 osob. Tento dům je v přízemí dispozičně řešen vstupní chodbou, oddělenou toaletou, koupelnou s vanou a sprchovým koutem. Velice prostorný obývací pokoj s kachlovými kamny, kuchyňským koutem a jedním pokojem.
V patře jsou 3 prostorné pokoje, koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Vytápění a ohřev vody je zajištěn dvěma ekologickými kotly na uhlí s automatickým podávacím zásobníkem. Větve topení jsou rozděleny pro objekty samostatně, v rodinných domech je možnost pro ohřev vody použít elektrické bojlery. Na pozemku jsou ještě další prostory k uskladnění potřebných věcí pro zahradu. V zadní části je malý letní domek.

Voda je čerpána ze 2 vlastních studní , z čehož je jedna studna pro pitnou vodu a druhá s užitkovou vodou pro zalévání. Kanalizace je stažena do vlastní čističky. V současné době se buduje v obci obecní kanalizace a vodovod.
Celý objekt byl vystavěn s velikou precizností na kvalitu stavby a použité materiály, který Je kompletně hlídán kamerovým systémem, který lze ovládat i mobilním telefonem.
Energetický štítek PENB bude vypracován k prodeji, proto uvádíme třídu G. Půdorysy objektů Vám mohu poskytnout emailem nebo při osobním setkání na prohlídce.

Městys Křivoklát je vyhledávaným místem turistů a od letošního roku byl hrad otevřen veřejnosti i v..

Parametry nemovitosti

Cena
22 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Křivoklát
ID
02838
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1112 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3335 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Pavel Kindl

Pavel Kindl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Křivoklátě?

Podobné nemovitosti