Pronájem bytu 2+kk, Praha - Michle, Nuselská, 49 m2

Nuselská, Praha 4 - Michle

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 500,- Kč/m/os. + převod el. a plynu na nájemce)

Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ve skvělé lokalitě s perfektní občanskou vybaveností v okolí nabízíme dlouhodobý pronájem pár let zrekonstruovaného bytu 2+kk s balkonem v 5.NP (4. patro). Byt se nachází v cihlovém bytovém domě s výtahem v ulici Nuselská, Praha 4, Michle.
Užitná plocha interiéru je 49,30m2, balkonu cca 4,00m2. Majitelé nechali v bytové jednotce po rekonstrukci nainstalovat plně vybavenou kuchyňskou linku (varná deska, vestavěná trouba, mikrovlna, digestoř, myčka, lednice s mrazákem), poličky v obývacím pokoji, velkou šatní skříň s botníkem a věšákem, vestavěné patro v chodbě na uložení věcí, skleněnou zástěnu k vaně, velkokapacitní bojler na teplou vodu (pár let starý). Součástí vybavení jsou i závěsy. Ostatní vybavení jež vidíte na fotkách a z virtuální prohlídky, jsou současné nájemnice. Oba pokoje jsou neprůchozí a z obou je možný vstup na balkon. V koupelně spojené s WC (součástí vybavení koupelny není pračka) je na podlaze kvalitní dlažba s imitací dřeva.
Velkou předností bydlení v tomto bytě jsou velmi nízké poplatky a jistota skutečně dlouhodobého pronájmu od velmi seriózní majitelky.
Umístění nemovitosti nabízí skvělou příležitost bydlet v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, pár minut jízdy autobusem, nebo tramvají na metro a přes to pár kroků od přírody. V docházkové vzdálenosti 2min. od domu se nachází autobusová a tramvajová zastávka, ZŠ, kavárny, nepřeberné množství malých obchodů, lékárna, restaurace, atd. Poloha bytu je strategická z hlediska kombinace bydlení v blízkosti zeleně, perfektní občanské vybavenosti a výborné dopravní dostupnosti.
Cena nájemného je 19.000,- Kč/měsíc + zúčtovatelné zálohy 500,- Kč/měsíc/os. Plyn a elektrika se převádí na nájemce (současná nájemnice má zálohy ve výši 1.450,- Kč/měsíc u elektřiny a 660,- Kč/měsíc u plynu). Za předchozí období měla nájemnice o trochu vyšší zálohy, a při ročním zúčtování vysoké přeplatky). Při zahájení nájmu se hradí vratná kauce majitelce ve výši 1 měsíčního nájmu včetně poplatků, nájem na první měsíc včetně poplatků a jednorázová provize RK ve výši 1 měsíčního nájmu (bez poplatků) + DPH. Pro doplňující informace či domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. PENB nemáme k dispozici, a proto uvádíme „G“.

Parametry bytu

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 500,- Kč/m/os. + převod el. a plynu na nájemce
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Nuselská, Praha 4 - Michle
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
49 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivana Ráčková

Ivana Ráčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti