Prodej rodinného domu, Bochov - Javorná, 55 m2

Bochov, Javorná

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bochově

Informace k domu

Představuji Vám rodinný dům z roku 2020, který se pyšní umístěním v náručí krásné přírody, poskytující dechberoucí výhledy na okolní lesy a louky. Pro milovníky slunce je zde dostatek slunečních paprsků po celý den, což dodává této nemovitosti příjemnou atmosféru.
Pozemek o rozloze 600 m² je kompletně oplocen a nabízí domek pro uskladnění zahradního nářadí, skleník a především bohatou vegetaci v podobě krásných stromů a keřů. To vše vytváří ideální prostředí pro váš klid a soukromí.
Dům je dispozičně řešen jako 3+kk, obsahující dvě ložnice, koupelnu se sprchovým koutem a společný obytný prostor s kuchyní a obývacím pokojem. Pro vaše pohodlí je dům vybaven vytápěním pomocí přímotopů a kamny na pelety, což zajišťuje tepelný a ekonomický komfort v zimním období.
Co se týče vody a odpadů, voda je z vrtu, který je přímo na pozemku, a odpad je řešen pomocí ČOV, která se také nachází na pozemku. Konstrukce domu je realizována z Mobilheimu s ocelovým rámem a nejmodernějším zateplením pomocí PUR stříkané pěny, což zaručuje vysokou energetickou účinnost a nízké náklady na vytápění. Tento dům překonává veškerá očekávání a nabízí komfort a styl srovnatelný s tradičními domy. Nabízí nejen útulné a praktické bydlení, ale také řadu výhod, díky kterým se stane vaším ideálním domovem. Okna jsou plastová s vysokou izolační schopností a elektroinstalace je provedena v mědi, což zaručuje bezpečnost a dlouhou životnost.
Další velkou výhodou tohoto domu je přístup na pergolu, která nabízí útulné posezení s výhledem do okolní přírody, kde můžete trávit klidné večery s rodinou a přáteli, nebo jen tak relaxovat a nasávat krásu okolí.
Umístění domu je velmi strategicky výhodné, vzdálené pouhých 30 minut od Karlových Varů, 15 minut od dálnice D6 a necelou hodinu od Plzně. Tento dům je tedy ideální volbou nejen pro ty, kteří hledají místo k rekreaci a odpočinku, ale také pro ty, kdo shání dům k trvalému bydlení s rychlým přístupem k velkým městům.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vstoupit do světa klidu, pohody a neopakovatelné atmosféry, kterou tento rodinný dům nabízí. Ev. číslo: 31171.

Parametry domu

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Bochov, Javorná
ID
31171
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
55 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
50 m2
Podlahová plocha
55 m2
Plocha nemovitosti
600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední elektrické
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Martin Halámek

Martin Halámek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bochově?

Podobné nemovitosti