Prodej rodinného domu, Tachlovice, Toskánská náves, 182 m2

Toskánská náves, Tachlovice

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, právního servisu, advokátní úschovy a vkladu vlastnického práva na KÚ)

Exkluzivní partneři v Tachlovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme prodej prostorného dvougeneračního domu o zastavěné ploše 143 m2 s pozemkem o výměře 1.009 m2. Pozemek je rovinatý a oplocený. Na pozemku se nachází dvě zastřešená parkovací stání. V domě jsou dva nezávislé byty - vstup je řešený přes společnou vstupní chodbu. Užitná plocha domu činí 182 m2. Kolaudace domu v roce 2007. V domě je potřeba rekonstrukce podlah a kuchyní a uzpůsobit si to tak ke své představě.

Dům je o dispozici 2x 3+kk a dole se ještě nachází jedna místnost vedle kuchyně využitelná jako komora nebo pracovna. Má 2 kuchyně, dvě koupelny a dvě samostatné toalety. V 2.NP je ještě terasa s orientací na západ.

V domě jsou veškeré inženýrské sítě (obecní vodovod, kanalizace, elektřina a plyn). Na střeše je umístěno 28 fotovoltaických panelů, které slouží k přeměně sluneční energie na elektrickou a dodávají elektřinu do celého domu.

Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem (každé patro má svůj plynový kotel značky Vaillant).

Dům se nachází v blízkosti školy a školky, na kraji obce. Velmi dobrá dopravní dostupnost (autobusy č. 309 a 310 za 18 minut na metru B Zličín nebo autem v Praze do 10 minut). V obci je také pošta a knihovna. Nejbližší zdravotní středisko je v Rudné u Prahy, kde je také lékarna a prodejna Lidl (6 minut autem). Obec je vstupní branou do oblasti Karlštejnska - možnost zajímavých cyklovýletů do okolí Karlštejna a nedaleké cyklostezky v okolí Berounky. Nedaleko se nalézá lom Velká Amerika.

Pro vyřízení hypotečního úvěru Vám rádi pomůžeme. Spolupracujeme s RX Finance, kde mají dlouholeté zkušenosti a jsou profesionály mezi poskytovateli nejen hypotečních úvěrů.

Pro domluvení osobní prohlídky domu mi napište nebo zavolejte. Budu se těšit, až Vám tento dům představím osobně.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, právního servisu, advokátní úschovy a vkladu vlastnického práva na KÚ
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Toskánská náves, Tachlovice
ID
0258-NP00847
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
182 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
182 m2
Plocha nemovitosti
1009 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Vladislav Pavlík

Ing. Vladislav Pavlík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tachlovicích?

Podobné nemovitosti