Prodej ubytování, Frýdlant nad Ostravicí, Hlavní, 416 m2 (ID: 1839196)

Hlavní, Frýdlant nad Ostravicí

19 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 266 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Frýdlantu nad Ostravicí

Informace k nemovitosti

Novinkou v naší nabídce je penzion Babí Vrch, umístěný v samotném centru města Frýdlant nad Ostravicí. Nejedná se pouze o prodej samotného penzionu, ale kompletní stavbu s přilehlým stavebním pozemkem, který nabízí možnost rozšíření současného stavu objektu. Součástí stavby je i bytová jednotka o velikosti 120 m2 s dispozicí 3+1 a kavárna s kuchyní, kterou je možné využít jako restauraci. Na pozemku se pak nachází parkování pro hosty, posezení na terase, nebo dětská část s trampolínou a skluzavkami.

Samotný penzion disponuje šesti pokoji, z toho pokoje umístěné směrem na ulici mají klimatizaci. Ve všech pokojích jsou rozvody TV a satelitu. Penzion je vhodný i pro ubytování rodin s dětmi a je plně funkční, bez ukončení provozu a tak je zde možné převzít plynulý provoz a pohodlně pokračovat v podnikání. Většina zařízení může zůstat v penzionu, vše je na dohodě s majiteli. Celá stavba však nabízí velkou variabilitu využití. Nemusí se zde provozovat pouze penzion, ale je možné jednotlivá patra předělat na byty, kanceláře, sídlo firmy, apod. Pro dokonalou představu prostoru a jeho využití si prohlédněte přiloženou 3D prohlídku, kde můžete celou nemovitost projít v reálném prostoru celé stavby. Poté si uděláte lépe představu o rozložení jednotlivých pater a jejich možnosti využití. Samozřejmě si při fyzické prohlídce vše prohlédnete i v reálném čase.

Co se stavby týče, je po kompletní rekonstrukcí, která byla provedena v roce 2002, při níž bylo uděláno:

Nové stropy a podlahy z lehčeného betonu, mezi přízemím a prvním patrem, zhotovení komplet nových omítek, vybudování nových rozvodů elektřiny (měď), vody (plast) a topení (železo a měď). Dále jsou všechny prostory v budově zděné, kromě půdní vestavby, ta je ze sádrokartónu, 80% oken je vyměněno, (část jsou dvojskla, část jsou trojskla). Střecha má dřevěnou konstrukci ošetřenou bochemitem a je pokryta hliníkovou střešní krytinou. Budova je z půlky podsklepena. Vytápění zajišťují plynové kotle a ohřev vody je řešen jak bojlery, tak pomocí plynového kotle.

Co se okolí týče, je zde veškeré občanské vybavení, jako sportoviště, restaurace, obchody, ale i cykloztezky, po kterých se dostanete až na Ostravici, nebo klidně do Ostravy. Né nadarmo se Frýdlantu Nad Ostravicí říká brána do Beskyd, jelikož je zde máte jako na dlani.

Doporučuji prohlídku, jak tu virtuální, tak tu fyzickou, při ní Vám rád upřesním veškeré vzniklé dotazy a rád Vás provedu celou nemovitostí. S financováním Vám umíme poradit a s případnou přestavbou Vám rádi pomůžeme. Kontaktujte mě, pro domluvení termínu.

Parametry nemovitosti

Cena
19 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Hlavní, Frýdlant nad Ostravicí
ID
00378
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
416 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Sváček

Jiří Sváček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Frýdlantu nad Ostravicí?

Podobné nemovitosti