Prodej ubytování, Třinec, 550 m2

Třinec, Oldřichovice u Třince

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Třinci

Informace k nemovitosti

Jedinečná nabídka: Horská chata Kozinec v srdci Beskyd. Vstupte do světa, kde se historie prolíná s nesmírnou krásou přírody, a objevte horskou chatu Kozinec, skrytý poklad v Oldřichovicích u Třince.
Tato prvorepubliková chata, postavená v roce 1933, je skvostem, který si zachoval svůj původní charakter a šarm, a nyní čeká, aby otevřel svá vrata novým příběhům a snům.

Obklopena rozlehlým pozemkem o velikosti 14 399 m², nabízí chata Kozinec nejen útočiště před ruchem moderního světa, ale také neomezené možnosti pro její využití. Ať už sníte o vlastní restauraci, rodinném penzionu nebo si přejete vytvořit útulný rodinný domov, Kozinec vám poskytne ideální plátno pro realizaci vašich vizí.

Poloha a přírodní krása:
Umístění chaty v chráněné krajinné oblasti Beskydy je zárukou, že její kouzlo a jedinečnost zůstanou nedotčeny. Dva kilometry jihovýchodně od Oldřichovic, na mírném kopci, se Kozinec pyšní výhledem, který v srdci každého návštěvníka zanechá nezapomenutelný dojem. Pohled na rozkládající se obec Oldřichovice a za ní ležící město Třinec připomíná malebné obrazy, kde každé roční období mění krajinu v živoucí umělecké dílo.

Možnosti využití a vybavení:
Rekonstrukce horské chaty Kozinec byla zahájena s vizí vrátit této historické perle její původní lesk. Avšak práce byly přerušeny, nyní probíhá dokončení nové střechy a již další rekonstrukce jsou ponechány na novém majiteli, který má jedinečnou příležitost vtisknout chatě svůj osobní rukopis. Tato situace představuje pro budoucího vlastníka nejen výzvu, ale především možnost realizovat vlastní vize a představy o dokončení a zařízení interiéru.

Původní vybavení a dispozice:

Podzemní patro: kuchyně, umyvárna, sklady, kotelna, technická místnost.
Přízemí: restaurace pro 70 osob, salonek s krbem pro 16 lidí, kancelář, venkovní posezení s altánem a dětským koutkem.
1. patro: byt 3+kk s terasou, tři dvoulůžkové pokoje.
2. patro: pět dvoulůžkových pokojů.
Půda: potenciál pro vybudování obytného podkroví.

Aktivity a turistický ruch:
Díky své poloze u rozcestí modré a zelené turistické značky je chata Kozinec ideálním výchozím bodem pro objevování krás Beskyd. Pěší trasy vedou k vrcholkům jako Ostrý, Javorový, Košařiska kde se naskýtají dech beroucí výhledy, zatímco nedaleký lyžařský areál a hřiště nabízí zábavu pro celou rodinu.

Prostor pro rodinu a přátelé:
Chata Kozinec je více než jen nemovitostí na prodej, je to příležitost stát se součástí místa, které má duši, historii a nesmírný potenciál. Ať už hledáte útočiště pro svou rodinu, místo pro realizaci svého podnikatelského snu, nebo kombinaci obojího, Kozinec nabízí příležitost vytvořit něco opravdu výjimečného. Staňte se pánem tohoto kouzelného místa a nechte svou fantazii, aby zde rozkvétala společně s okolní přírodou.

Pokud vás chata Kozinec zaujala a cítíte, že by mohla být vaším příštím domovem nebo vlastním projektem, kontaktujte naší BO! kancelář a společně probereme možnosti, které před Vámi stojí.

BO! spolu tvoříme příběhy..

Parametry nemovitosti

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Třinec, Oldřichovice u Třince
ID
4558
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
550 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
237 m2
Plocha nemovitosti
14399 m2
Plocha zahrady
14162 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Iveta Palochová

Iveta Palochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Třinci?

Podobné nemovitosti