Prodej rodinného domu, Pečky, Ke Hřišti, 115 m2 (ID: 1839068)

Ke Hřišti, Pečky

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Pečkách

Úklidové služby

Informace k domu

K nastěhování 4/2024, 7/2024, 7/2024

Na stránkách BAKESREALITY.cz najdete další informace včetně virtuální prohlídky již hotového domu. Nabízím k prodeji 3 rodinné bungalovy, které budou v blízké době dokončeny. Nedávno jsem prodal 3 rodinné domy v okolí, takže neváhejte, protože v dojezdové vzdálenosti od Prahy je o nemovitosti velký zájem. Pokud i vy potřebujete prodat nemovitost nebo zajistit výhodné financování, ozvěte se mi.

Nabízíme k prodeji kvalitní, zděný, nízkoenergetický rodinný dům typu bungalov o dispozici 4KK + technická místnost o užitné ploše 115 m2 + půda na rohovém pozemku o velikosti 737 m2. Další dva domy mají také přes 700 m2 pozemku a mají půdorysný tvar písmena L.

Možnost klientských změn - vyberte si obklady, podlahy podle sebe.

Velké Chvalovice jsou součástí města Pečky, kde najdete veškerou občanskou vybavenost a přitom jste na klidném místě uprostřed přírody a čistého vzduchu, kde se Vaší rodině bude žít skvěle. V Pečkách najdeme školku i školu, restaurace, obchody a také vlakovou zastávku. Vlakem se dostanete do Pražských Běchovic za 32 minut a pokud pojedete autem, tak jste na Černém mostě na Metru za 28 minut po D11.

V další spolupráci s místním developerem Vám chci nabídnou nízkoenergetickou zděnou novostavbu rodinného domu na klíč v energetické třídě A a to hned 3x.

Veškeré informace najdete na našich internetových stránkách BAKESREALITY.CZ včetně předchozí realizace RD.

Domy jsou připojeny na obecní vodu i kanalizaci a také k elektrické síti. Svislá nosná konstrukce bude zhotovena z cihlového zdiva Heluz UNI 30. Střecha bude řešena jako dřevěný vazníkový styčníkový krov, valbová tašková krytina - na střeše bude příprava na solární panely. Vytápění za pomocí tepelného čerpadla voda - vzduch. Tepelný komfort Vám zaručí podlahové vytápění v celém domě. Dům bude osazen okny českého výrobce s trojskly. Podhledy v interiéru budou ze sádrokartonu. V rámci klientských změn si můžete vytvořit domov přesně podle vašich představ.

Sledujte mě na facebooku jako Jakub Bakeš realitní makléř, kde najdete nové reality dříve, než je zveřejním na inzerci nebo na BAKESREALITY.CZ kde najdete také wellness ubytování v Praze. Mám v nabídce zajímavé investiční nemovitosti v Praze 5-8 mil. kč na dotaz.

Chcete prodat/pronajmout Vaší nemovitost bezpečně, profesionálně a za maximální cenu? Jmenuji se Jakub Bakeš, jsem profesionální realitní makléř, investor a majitel Realitní kanceláře REALITOMAT s.r.o. a nemovitosti prodávám od roku 2012 a s prodejem/pronájmem pomohu i Vám.

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Ke Hřišti, Pečky
ID
0012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
733 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITOMAT

Černokostelecká 909/14, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Jakub Bakeš

Jakub Bakeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pečkách?

Podobné nemovitosti