Prodej rodinného domu, Jizbice, 70 m2

Jizbice

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(v ceně projekt na stavbu domu a stavební materiál)

Exkluzivní partneři v Jizbici

Úklidové služby

Informace k domu

RD 2+kk určený k celkové rekonstrukci, Jizbice – Zavadilka. Stavba vedena s číslem popisným se způsobem využití rodinný dům.

Vlastní pozemek 1.028 m2, zastavěná plocha domu 110 m2, oploceno, rovinatý pozemek. Bezproblémové parkování vozidla na vlastním pozemku.

El. 230/400 V (2x elektroměr), napojeno na veřejný vodovod + tlakovou kanalizaci, lokální vytápění na tuhá paliva. Na pozemku se dále nachází prostorná stodola o ploše 92 m2.

Rodinný dům, který je vystavěn okolo roku 1900 je určen k celkové rekonstrukci. Alternativně se nabízí využití stodoly k bydlení, či některé stavby na pozemku odstranit a vystavět rodinný dům nově.

Na pozemku již byly započaty stavební práce – nové oplocení k silnici včetně brány s pojezdem, nově vytvořeny přípojky vody a kanalizace, uložena retenční nádoba 12 m3. K rekonstrukci či výstavbě nového domu je na pozemku uložen stavební materiál, který je součástí kupní ceny. Jedná se o – tvárnice Ytong, střešní krytina Tondach, střešní izolace, latě, OSB desky, sádrokartonové desky a polystyren tl. 15 cm. Součástí kupní ceny je též projektová dokumentace k výstavbě domu.

Veškerá občanská vybavenost v 10 km vzdáleném Nymburku. Okolí tvoří lesy, koupaliště vzdáleno cca 200 m, zastávka BUS cca 50 m.

Energetická třída G inzerovaného objektu je uvedena dočasně. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v ceně projekt na stavbu domu a stavební materiál
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
Jizbice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1028 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

DELFIN

Bubenská 225/49, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Milan Ochotný, MBA.

Milan Ochotný, MBA.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jizbici?

Top nabídky

Podobné nemovitosti