Prodej rodinného domu, Stříbrná Skalice, V Betlémě, 190 m2

V Betlémě, Stříbrná Skalice

5 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 116 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Stříbrné Skalici

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej. Nabízím k prodeji rodinný dům po částečné rekonstrukci ve vyhledávané lokalitě Stříbrné Skalice, jen 200 metrů od centra. Tento dům s dispozicí 5+1 na oploceném pozemku o výměře 269 m2 představuje ideální volbu pro rodinné bydlení.

Přízemí domu je připraveno k rekonstrukci, přičemž vchod a technická místnost jsou již po renovaci. První patro prošlo kompletní rekonstrukcí a nabízí 3 pokoje, prosklenou jídelnu, koupelnu a WC. Nad prvním patrem se nachází prostorná půda, která byla zrekonstruována na dětský pokoj a rozkládá se po celém půdorysu domu.

K nemovitosti patří parkovací stání na pozemku a dílna. Dům je obklopen příjemným prostředím, a pěší možností do veškerých okolních služeb.

Lokalita Stříbrné Skalice zaručuje výbornou občanskou vybavenost a snadnou dostupnost do Prahy a dalších větších měst. Obec je v okrese Praha-východ ve Středočeském kraji, v kopcovité krajině poblíž řeky Sázavy, s mnoha turistickými trasami a možností na rozsáhlé výlety.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, přičemž vyřízení hypotéky je zahrnuto v ceně služeb naší realitní kanceláře.

Pro více informací neváhejte kontaktovat našeho makléře. Těšíme se na vaši návštěvu a případné dotazy.

Parametry domu

Cena
5 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
V Betlémě, Stříbrná Skalice
ID
2798
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
80 m2
Plocha nemovitosti
269 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK PRINC

RK PRINC

Hanusova 353/12, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stříbrné Skalici?

Top nabídky

Podobné nemovitosti