Prodej rodinného domu, Horoměřice, Akátová, 260 m2

Akátová, Horoměřice

16 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 969 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Horoměřicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dům je součástí nové zástavby obce Horoměřice na jejím západním okraji ve směru k zalesněnému údolí Únětického potoka. Sousedství je zde tvořeno relativně velkorysou privátní zástavbou rodinnými domy a vilami, přičemž díky realizacím v době před cca deseti lety zdejší domy již disponují vzrostlými zahradami, a tedy vysokou mírou soukromí a celkovým konzistentním dojmem. Centrum Horoměřic s kompletní občanskou vybaveností a MHD dostupné do 2 minut vozem či 10 minut chůzí, centrum Prahy do 30 minut, letiště do 10 minut vozem.


Rodinný dům poskytne svému majiteli nadprůměrný dostatek prostoru pro ubytování vícečlenné rodiny. Organizace prostoru je zde tradiční s rozmístěním do dvou nadzemních podlaží, kde v prvním nadzemním podlaží je umístěn hlavní spojený prostor obývacího pokoje, jídelny a navazující kuchyně, dále pracovna a také místnosti příslušenství pro toto podlaží, kotelna, vstupní koupelna a velká vstupní chodba. Součástí domu je prostorná garáž s dostatkem místa pro umístění dvou vozů, kol i zahradní techniky. Z obývacího pokoje vycházíme přes terasu na udržovanou zahradu. Ve druhém nadzemním podlaží jsou dále k dispozici 4 velké pokoje, 2 koupelny, samostatné WC a velká šatna. Zahrada je pravidelně udržovaná, obrostlá vzrostlými stromy a okrasnými keři zajišťujícími klid a soukromí uživatelů, přičemž prostor zahrady před domem je neosázen a vytváří zde velký volný prostor pro volnočasové aktivity rodiny.


Ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel. K dispozici je i přípojka elektřiny pro případnou výměnu kotle. 

Parametry domu

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
Akátová, Horoměřice
ID
523534
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
677 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horoměřicích?

Podobné nemovitosti