Prodej rodinného domu, Šumperk, Kranichova, 180 m2

Kranichova, Šumperk

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Pokud hledáte pro svoji rodinu klidné a pohodové bydlení v Šumperku, tak právě pro vás máme nabídku prodeje dvoupodlažního, polořadového, rodinného domu nacházející se ve velmi žádané lokalitě a to na ulici Kranichova v Šumperku (u „Hlucháku“).
Jedná se o velmi zajímavou nemovitost s velkým potenciálem z hlediska vlastní dispozice domu, který je řešen jako 4+1. V přízemí se nachází vstupní chodba, prostorná kuchyň s jídelnou. Středobodem je obývací pokoj se zimní zahradou a s příjemným výhledem do zeleně. Koupelna s rohovou vanou, wc, bidet, chodba s vestavnými skříněmi. V 1. patře domu jsou pak 3 neprůchozí pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC. Variabilní dispozice domu ukrývá rozmanitý prostor.Místnosti představují světlé slunné prostředí s orientací na JV a JZ. Dům je celopodsklepený, disponuje garáží, prádelnou se sušárnou, úložnými prostory a WC. Plusem je prostorná půda skýtající možnost rozšíření stávající dispozice domu.
Celková výměra pozemku včetně zastavěné plochy činí 370m2. Dům je napojen na veškeré IS. Vytápění domu zajišťuje plyn.kotel a možnost zprovoznit stávající krb v obývací části. Dům je v dobrém technickém stavu. Standardní vybavení splňuje požadavky dnešního moderního bydlení.
Za domem je příjemná slunná okrasná zahrada s posezením zaručující dostatek soukromí. Dům je vhodný k okamžitému nastěhování bez potřeby dalších větších investic. Ideální řešení pro klienty hledající bydlení v lokalitě zaručující maximální občanskou vybavenost, bezproblémovou dopravní dostupnost a relaxační, oddychovou zónu v duchu mimoměstské přírody. Osobní prohlídka jistě usnadní rozhodnutí, zda je tato nemovitost vhodná právě pro Vaši rodinu.
Cena uvedena vč.právních služeb.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Kranichova, Šumperk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
370 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 71 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šumperku?

Podobné nemovitosti