Prodej rodinného domu, Šumperk, Janáčkova, 237 m2

Janáčkova, Šumperk

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Nabízím ke koupi dvoupodlažní, ze 3/4 podsklepený řadový (krajní) RD 5+2 (2+1 v 1. NP a 3+1 ve 2. NP) se zahradou a 2 terasami orientovanými na J, JZ ve velmi klidné a oblíbené lokalitě v Janáčkově ul. v Šumperku - minimální provoz, minimální hluk, krásný výhled na město.

K tomu hned 2 garáže v úrovní 1. NP (žádný prudký sjezd do suterénu apod.). Před vstupem do domu (a garáží) je ještě předzahrádka. Celkem se mimo zastavěné plochy jedná o pozemky o cca 755 m².

Dům byl postaven v r. 1975 a je nabízen ve víceméně původním stavu s několika modernizacemi a úpravami (je zde např. kondenzační plynový kotel starý cca 6 let). Dům je již uvolněn, připraven k rekonstrukcím či nastěhování pro nové majitele.

V hlavní obytné místnosti je k dispozici funkční krb, mnohé zájemce možná překvapí celkové úložné prostory domu (1.NP = 55,4 m² + 3,75 m² schodiště do 2. NP + 4 m² terasa + garáž 18 m², suterén = 90,6 m² (+ 3,5 m² schodiště), 2.NP = 76,1 m² + 3 m² schodiště z 1. NP + 4 m² terasa), celkem 131,5 m² čistě obytné podlahové plochy + dalších 105,35 m² užitných ploch /mimo garáže/. K úplnému pohodlí snad už stačí jen vybudovat schodiště ze zahrady za domem přímo na terasu u spodního bytu. Možná by bylo možné vybudovat další terasu na garáži přistavěné k boku domu. O tom ať již rozhodnou noví majitelé domu.

Další informace a domluvu prohlídky získáte u makléře této nabídky.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Janáčkova, Šumperk
ID
00852
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
237 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
130 m2
Plocha nemovitosti
875 m2
Plocha nebytových prostor
148 m2
Plocha zahrady
755 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Satelit
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Vladimír Valouch

Vladimír Valouch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šumperku?

Podobné nemovitosti