Prodej rodinného domu, České Budějovice, Ledenická, 310 m2

Ledenická, České Budějovice - České Budějovice 5

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Českých Budějovicích

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení Vám zprostředkujeme koupi částečně podsklepeného přízemního rodinného o jedné bytové jednotce v městské části Českých Budějovic - Suché Vrbné, ulice Ledenická na pozemku o celkové rozloze 213 m2. Dům z konce 19 století svým současným stavem a především atraktivním umístěním skýtá po rekonstrukci možnosti jak budoucího komfortního bydlení pro jednu, či více rodin, tak využití ke komerčním účelům, např. zřízení firmy, provozování služeb: ordinace, kadeřnictví, obchodu atd.

Nabízí se také možnost vybudování několika bytových jednotek a jde tak o vhodnou a velmi zajímavou investiční příležitost. Přízemí domu je tvořeno uzavřeným průjezdem, za nimž se nachází zadní trakt (dvorek) o výměře cca 88 m2. Ve zvýšeném přízemí je umístěna bytová jednotka o dispozici 3+1. Součástí objektu jsou již zmíněné sklepní prostory a půda nad celým domem. Ten je napojen na kompletní inženýrské sítě. Bezproblémové parkování je možné před domem. Lokalita je plně občansky vybavená a velice dobře dopravně dostupná.

V blízkosti domu se nachází Suchovrbenské náměstí (se zastávkou MHD, obchodním centrem, restauracemi a dalšími obchody a službami) s navazujícím parkem. Dále je zde mateřská a základní škola, pobočka české pošty a cca 10 minut chůze pak vlakové a autobusové nádraží. Do centra města je to cca 5 minut jízdy autem. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím předložen, proto uvádíme Energetickou náročnost budovy třída G - mimořádně nehospodárná. Koupi nemovitosti je možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma zprostředkujeme a vyřídíme.

Parametry domu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Ledenická, České Budějovice - České Budějovice 5
ID
274
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
310 m2
Plocha nemovitosti
213 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Jitka Fujcikova

Jitka Fujcikova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti