Prodej rodinného domu, České Budějovice, Velenická, 90 m2 (ID: 1894114)

Velenická, České Budějovice - České Budějovice 6

4 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 161 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Českých Budějovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dům určený k rekonstrukci, v domě je možné vytvořit až 3 bytové jednotky. Dům má zastavěnou plochu 105 m2, podlahovou plochu 90 m2. Dům disponuje prostornou půdou, kde se nabízí vybudovat obyvatelné podkroví. Na pozemku je garáž a bývalý chlívek. Před domem je dvorek s kopanou studnou, kam se nyní sbírá dešťová voda. Dům je připojen na kompletní inženýrské sítě (veřejný vodovod, kanalizace, elektřina a plyn).

Atraktivní poloha domu má skvělou dopravní dostupnost a vynikající občanskou vybavenost s veškerým sportovním a kulturním vyžitím.
V docházkové vzdálenosti jsou obchody a služby širokého rozsahu (školka a škola jen několik minut chůze, restaurace, pošta, poliklinika a jiné ). V docházkové vzdálenosti jsou volnočasové lokality Jez u Špačků, Malý a Velký jez. A při tom jen kousek do centra Českých Budějovic.
Lokalita bude perfektně napojena na dálnici D3, kde v blízkém budoucnu vyroste veliký retail park.

Ve fotogalerii přikládáme vizualizace, jak by mohl vypadat dům po rekonstrukci.

Pro více informací, či prohlídku nás kontaktujte.

PENB – průkaz energetické náročnosti, hodnota G.
Novela zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií ukládá realitním kancelářím od 1.7.2015 povinnost zveřejňovat hodnotu energetické náročnosti prodávané nemovitosti. Pokud prodávající nemá průkaz energetické náročnosti (PENB), je zprostředkovatel povinen ze zákona uvést hodnotu G, ačkoliv označení nemusí odpovídat skutečnému stavu nemovitosti.

Parametry domu

Cena
4 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Velenická, České Budějovice - České Budějovice 6
ID
00008
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
90 m2
Plocha nemovitosti
233 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MYNARO.cz

Vodní 561/8a, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Martin Mynář

Martin Mynář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti