Prodej rodinného domu, Vranovice, 242 m2

Vranovice

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc

(Včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu. Hypotéka již od 11.351 Kč měsíčně!)

Exkluzivní partneři v Vranovicích

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Prodej rodinného domu, který leží v klidné, centrální části obce Vranovice. Dům je vhodný pro trvalé bydlení, rekreaci či podnikání. POZOR - VELKÁ SLEVA 500.000 KČ z původní ceny 3.490.000 Kč! Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům (chalupu) stojící v centrální, klidně části obce Vranovice, okres Příbram. Dům je vhodný k rekonstrukci s možností velké půdní vestavby, a je vhodný jak k trvalému bydlení, tak k rekreaci či podnikání. Dům č. p. 14 stojí na rovinatém pozemku o celkové výměře 916 m2, který je přístupný z hlavní komunikace. Součástí prodeje je chalupa, velká stodola, dvůr a zahrada. Obytná část chalupy se skládá z velkého velkého obývacího pokoje jehož součástí bývala kuchyň, dalšího pokoje (bývalá ložnice), koupelny se sprchovým koutem, samostatné toalety, vstupní haly a technické místnosti. Podlahy betonové či dlažba, okna původní dřevěná, elektroinstalace původní v hliníku. Dům není podsklepen. Vytápění je možné kotlem na tuhá paliva či kamny (2x funkční komín). K dispozici je dále elektřina 220/380, voda z vlastní studně s čerpadlem je zavedena do domu. Odpad je v současné době řešen jímkou. Možnost připojení na obecní kanalizaci a vodovod na hranici pozemku (pro vodovod je již připravena instalace v plastu až do technické místnosti). Hospodářská část se skládá z bývalého chlíva (hned za obytnou částí) a velké stodoly. Levá (krajní) část stodoly je staticky narušena.

Nedaleko od domu se nachází veřejné koupaliště, Podhůrecký a Podveský rybník, které umožňují také možnost koupání.

Obec Vranovice je malá vesnice na okrese Příbram, ve Středočeském kraji, která leží v nadmořské výšce 538 m n.m. Nachází se v krásné krajině Brd 4 km od Rožmitálu pod Třemšínem, 13km od Příbrami, 49km od Plzně a 72km od Prahy. V současnosti zde trvale žije 321 obyvatel (průměrný věk 38,32 let). Nedaleké Brdy i místní okolí nabízí úchvatnou přírodu, koupání, cykloturistiku, přírodní památky, houbaření, atd. V obci je mateřská škola, hostinec, kavárna a knihovna, veškerá další občanská vybavenost je k dispozici v nedalekém Rožmitálu pod Třemšínem (4km) nebo Příbrami (13 km).

Dům je ihned k dispozici. Doporučuji prohlídku. Financování hypotéčním úvěrem či úvěrem ze stavebního spoření je možné, rádi Vám pomůžeme najít nejvýhodnější financování.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu. Hypotéka již od 11.351 Kč měsíčně!
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Vranovice
ID
819
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
242 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
916 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITYTRADE

Pracejovice 8, Pracejovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Petr Strbačka

Petr Strbačka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vranovicích (okr. Příbram)?

Podobné nemovitosti