Prodej chalupy, Strachotín, Sklepní, 220 m2

Sklepní, Strachotín

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc

(včetně provize, cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Strachotíně

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme prodej luxusního sklepa se dvěma ložnicemi a prostorným obývacím pokojem s kuchyní ve vyhlášené vinařské uličce Sklepní ve Strachotíně. Tato známá oblast pod Pálavou je vyhledávána zejména milovníky vína a cyklistiky. Sklep představuje skvělou investici, která může sloužit jak jako soukromé sídlo, tak i jako firemní rekreační objekt.

Přízemí sklepa o rozloze 54m2 poskytuje příjemné posezení v prostorné místnosti s kanadskými krbovými kamny, dlouhými stoly a lavicemi. Zde se nachází také moderní kuchyně s barem a toaletou. V zadní části přízemí se nachází vinný sklep o délce 16m a ploše 86m2, který nabízí optimální teplotu 12°C po celý rok. Tento prostor je vybaven i vlastní studnou, která přispívá k autenticitě a výjimečnosti sklepního prostředí.

Na prvním patře o rozloze 54m2 se nachází prostorná obytná místnost s moderním kuchyňským koutem, technická místnost, elegantní koupelna a samostatné WC.

Druhé patro nabízí dvě samostatné ložnice a další koupelnu s WC, které se rozprostírají na ploše 58m2. Z jedné z ložnic je přístup na prostornou zadní terasu o rozloze 33m2, která poskytuje příjemné venkovní posezení s výhledem na okolní krásu a možností umístění vířivky.

Interiér sklepa je zařízený moderním a luxusním nábytkem od renomované firmy Sykora interiery, která je známá pro svou kvalitu a eleganci.

K dispozici jsou také 4 parkovací místa před sklepem, příjemná terasa s ohništěm, kde si můžete užít příjemné večery, a dřevěné molo nad vodní hladinou jezera o rozloze 26m2, které přináší další možnost relaxace a odpočinku.

Lokalita u Pálavy nabízí mnoho výhod a možností vyžití. Milovníci vína ocení blízkost vinařských podniků a možnost degustací a nákupu kvalitních vín. Cyklisté a milovníci přírody zde najdou mnoho cyklostezek a turistických tras, které umožňují prozkoumávat krásy Pálavy a okolního regionu. Kromě toho je zde také bohatá nabídka restaurací, kaváren a dalších služeb, které přispívají k pohodlnému a kvalitnímu životnímu stylu.

Pro více informací si prosím prohlédněte naši videoprohlídku a neváhejte nás kontaktovat na uvedeném telefonním čísle. Jsme tu pro Vás!

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Sklepní, Strachotín
ID
00008
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
331 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Strachotíně?

Podobné nemovitosti